Noul ecran tactil de 12.3 inch fura toate privirile. Uite cum arata acum la interior SUV-ul rege de la Porsche

Noul ecran tactil de 12.3 inch fura toate privirile. Uite cum arata acum la interior SUV-ul rege de la Porsche
  • Porsche a lansat un nou Cayenne la sfarsitul lunii trecute
  • SUV-ul german prezinta un design inspirat de modelul Panamera
  • Clientii vor avea la dispozitie cateva unitati turbo proaspete
Distribuie pe Facebook

Porsche a lansat de curand o noua generatie a modelului Cayenne. SUV-ul german impresioneaza in special prin ecranul tactil de la nivelul plansei de bord, ce are acum o diagonala de 12.3 inch.

Nemtii de la Porsche au dezvaluit la sfarsitul lunii trecute cea de-a treia generatie a modelului Cayenne. Primul SUV din istoria companiei germane va fi relansat in mod public cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie alaturi de un design usor revizuit la nivelul partii frontale, dar complet redesenat la nivel de posterior.

Cu un interior puternic influentat de modelul Panamera, noul Porsche Cayenne adopta la nivelul plansei de bord un display touchscreen cu o diagonala generoasa de 12.3 inch. Imediat sub acesta urmeaza grilele prin care baga aer sistemul de climatizare si, totodata, comenzile tactile care inlocuiesc butoanele clasice regasite in echiparea generatiei anterioare a SUV-ului german.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, cea de-a treia generatie a SUV-ului Porsche Cayenne anunta inca de la bun inceput o greutate mai mica cu pana la 65 kilograme comparativ cu modelul anterior. Automobilul german se mai bucura, de asemenea, si de o noua gama de motorizari, plus un sistem de directie integrala oferit in premiera absoluta.

Mai multe detalii despre noutatile generatiei cu numarul trei a modelului Porsche Cayenne, dar si cum arata SUV-ul german pe viu, fara niciun fel de Photoshop, aflam chiar din urmatorul material video. Inainte insa de toate, tinem sa reamintim ca SUV-ul rege al nemtilor va sosi in fata publicului larg peste numai o saptamana, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2017