Noul Fiat 124 Spider ni se arata in toata gloria sa. ACUM si in versiunea europeana

Noul Fiat 124 Spider ni se arata in toata gloria sa. ACUM si in versiunea europeana
  • Vanzarile noului Fiat 124 Spider vor debuta in Europa in vara anului viitor
  • Roadster-ul italian va ajunge aici alaturi de un 1.4 turbo de 140 CP si 260 Nm
  • Detaliile legate de pret sau performante lipsesc cu desavarsire pentru moment
Distribuie pe Facebook

Vestea buna? Disparitia indicatoarelor portocalii ii confera roadster-ului italian un plus de sex-appeal. Vestea proasta? Motorul 1.4 turbo ne va oferi noua, celor de pe Batranul Continent, numai 140 de cai putere.

Anuntat cu surle si trambite in cursul zilei de ieri, noul Fiat 124 Spider a reusit sa starneasca pasiunea si interesul tuturor celor care apreciaza placerea condusului.

Iar motivele sunt lesne de inteles: roadster-ul italian are la baza aceeasi arhitectura usoara si cu tractiune spate precum cea din urma generatie a Mazdei MX-5, pe cand propulsia este asigurata de o unitate turbo oferita inclusiv in compania unei transmisii manuale cu sase rapoarte.

Fiat 124 Spider - Versiunea europeana

Singurul minus al noului Fiat 124 Spider? Chiar daca si-a facut aparitia in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Los Angeles, roadster-ul italian nu va fi disponibil la vanzare mai devreme de vara anului viitor. Cel putin pe piata de pe Batranul Continent.

Si daca tot veni vorba despre versiunea europeana, atunci trebuie precizat si ca motorizarea turbo de 1.4 litri ce asigurata propulsia noului Fiat 124 Spider a fost modificata pentru a ne livra numai 140 CP si 240 Nm - cu 20 CP si 10 Nm mai putin comparativ cu varianta americana.

Vestea buna este ca roadster-ul italian va pastra transmisia manuala cu sase rapoarte anterior mentionata, sansele ca roadster-ul italian sa ofere si o cutie automata - cu acelasi numar de trepte de viteza, pe Batranul Continent fiind insa extrem de mici la acest momente.

Dupa cum precizam si in cursul zilei de ieri, la momentul debutului oficial, noul Fiat 124 Spider are la baza cea de-a patra generatie a Mazdei MX-5, de la acelasi automobil japonez provenind meniul estetic - modificat usor la exterior, dar pastrat complet neschimbat la interior.

Fiat 124 Spider - Versiunea europeana

Fiat 124 Spider - Versiunea europeana

Fiat 124 Spider - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Fiat 124 Spider - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Noiembrie 2015