Noul Fiat 500 incepe de la 9.845 Euro + TVA in Romania

Noul Fiat 500 incepe de la 9.845 Euro + TVA in Romania
  • Fiat 500 2016 are dimensiunile 357 cm lungime, 163 cm latime, 149 cm inaltime
  • Cel mai puternic motor disponibil are 95 cp
  • Varianta diesel, de la 13.062 Euro + TVA
Distribuie pe Facebook

La 8 ani de zile de la reintroducerea pe piata a iconicului cinquecento, Fiat duce mai departe povestea modelului si lanseaza Noul 500. Modelul este deja disponibil pentru precomenzi si va ajunge în showroom-urile din România în luna septembrie. Toate motorizarile respecta normele de poluare Euro 6, iar preturile încep de la 9.845 Euro + TVA.

Indraznet si seducator, Noul 500 beneficiaza de nu mai putin de 1.900 detalii inovatoare, toate gândite pentru a sublinia caracterul original si pentru a rafina si mai mult stilul 500. Noile lumini de zi cu LED, noile grupuri optice posterioare, noua paleta de culori disponibile, bordul restilizat si materialele regasite la interior fac parte din seria de modificari substantiale aduse noului model, dar care au ramas loiale stilului 500.

Exteriorul. Mai frumos, mai pozitiv, mai "500"
Miturile veritabile nu îmbatrânesc niciodata. Ci se reînnoiesc. Asa este si 500, un icon prin definitie, care îi adauga astazi laturii sale fashion si pop, determinarea si seductia.

Realizat la Centro Stile Fiat, Noul 500 este compact: 357 cm lungime, 163 cm latime, 149 cm înaltime si ampatament de 230 cm. Modelul beneficiaza de restilizari frontale si posterioare, ancorate în tipologia 500, si de multiple elemente împrumutate de la clasicul din anii ’50, care îi completeaza si mai bine identitatea.

Figura surazatoare a lui 500 devine mai impertinenta, noua sa parte frontala este mai prietenoasa prin noile profile, prin mustatile mai delicate si prin bara de protectie care încadreaza grila tridimensionala. Noile faruri polieliptice îti vorbesc, iar în întuneric parca îti fac
cu ochiul. În timp ce noile sale lumini de zi (Daytime Running Light) cu lumini de pozitie cu tehnologia LED sunt inspirate de cifra zero a logo-ului 500, în întuneric devin semnatura sa, facându-l imediat usor de recunoscut.

Inconfundabilul profil al lui 500 nu se schimba. Devine mai special datorita celor doua noi modele de jante din aliaj de 15" gri lucios si de 16" negru opac. Noul design al lui 500 este scos în evidenta de noile culori ale caroseriei: Rosso Corallo pastel, pop si solar, Bodeaux Opera metalizat, elegant si distins.

Detaliile fac diferenta: noul ornament cromat, care decoreaza barele de protectie, unde se gasesc noile proiectoare de ceata si lumina de marsarier; noile grupuri optice posterioare, care cuprind stopurile si semnalizatoarele, încadrând astfel caroseria - o solutie îndrazneata si inedita, care subliniaza capacitatea lui 500 de a se reînnoi mereu, fara a-si pierde spiritul.

Fiat 500 2016

Interiorul. O tusa de clasa si stil
Stilul îndraznet al elementelor exterioare se oglindeste în interiorul complet înnoit, mult mai frumos, mai elegant si mai rafinat. Înca odata, 500 este pregatit sa uimeasca.

Designul plansei de bord a fost complet regândit pentru a gazdui armonios noile tehnologii. Ies în evidenta elementele cromate si designul nou, mai rotunjit, al butoanelor de comanda. Însa Noul 500 nu este doar frumos, este si functional, si dotat cu un spatiu de depozitare nou si comod în plansa de bord, cu un nou tunel central cu port USB/AUX-IN si cu un suport de pahare mai încapator.

Noul display digital TFT de 7" îti permite sa tii sub control toate informatiile necesare în timpul deplasarii, cum ar fi kilometrajul, turometrul, datele privind temperatura sau indicatorul Gear Shift, care îti sugereaza când sa schimbi viteza, datele Trip Computer-ului, care îti permit sa îti adaptezi stilul de condus în functie de traseu, de consumul instantaneu, autonomie etc.

Noile materiale si tesaturile alese pentru interioarele noului 500 sosesc direct de pe podiumurile de prezentare cele mai la moda. Iata o tesatura autentica "Printul de Wales", cu accente de diverse culori si noua piele bordeaux cu insertii albastre si o tusa vintage, un omagiu adus culorilor anilor '60. Pentru a garanta tot confortul pe care ti-l poti dori, scaunele au fost realizate ergonomic si concepute astfel încât sa faciliteze accesul pasagerilor în partea din spate.

Second skin
Nu a existat niciodata unul mai trendy decât el. Astazi Noul 500 prezinta noua sa colectie second skin: 6 desene care îmbraca cu eleganta, fantezie, bucurie si umor noua sa silueta. Nimic nu este lasat la voia întâmplarii: fiecare desen poate fi combinat cu anumite culori ale caroseriei si este disponibil în mai multe modele: SMALL (benzi laterale) sau MEDIUM (îmbraca masina de la linia geamurilor incluzând plafonul, capota, oglinzile retrovizoare exterioare, portbagajul si montantul portierei).

Fiat 500 2016

Mereu conectat
La bordul Noului 500, singurul lucru care conteaza este placerea de a conduce. De aceea, este dotat cu un sistem infotelematic inovativ Uconnect™ 5” radio live touchscreen, capabil sa garanteze cel mai bun infotainment la bord. Totul este completat de comenzile audio pe volan, functia hands free Bluetooth si Bluetooth Audio Streaming, sistem eco:Drive, my:Car si conexiune la principalele retele de socializare. Daca doresti sa calatoresti într-un mod si mai sigur si mai placut, 500 îti ofera sistemul de navigatie integrat TomTom 2,5D cu servicii Live incluse.

Uconnect™ este sistemul infotainment care îti permite, prin intermediul unui touchscreen de 5", sa gestionezi toate dispozitivele multimedia din dotarea masinii: de la radio-ul analogic si digital (DAB), pâna la toate suporturile principale (mediaplayer, iPod, iPhone, smartphone) care se conecteaza prin portul USB si portul Aux-in. Dispozitivul Uconnect 5’’ Radio Nav ofera functia de navigatie TomTom 2,5D, indicatii despre traseu si functia „One Shot Voice Destination Entry” pentru a introduce adresa prin intermediul comenzilor vocale. Noul sistem îti permite folosirea numeroaselor aplicatii pe sistemul de bord, prin integrarea unui smartphone, astfel încât sa fii mereu conectat cu prietenii de pe Facebook si Twitter; sa asculti peste 35 de milioane de melodii prin Deezer si mai mult de 100 de mii de posturi radio cu TuneIn; sa fii informat în timp real de stirile Reuters si sa ai noutati despre trafic, radar si date meteo cu ajutorul serviciilor LIVE TomTom. si, în plus, poti îmbunatati stilul tau de condus cu eco:Drive™, econimisind astfel carburant si controlând în timp real emisiile de CO2 ale masinii tale.

Spirit protector
Pe langa noul sistem de frânare (motorizari 1.2), cu Noul 500 poti conta si pe cele mai sisteme de protectie: 7 airbag-uri, ABS+EBD pentru a nu pierde controlul în cazul frânarii de urgenta, ESC+ Hill Holder pentru a mentine traiectoria în caz de urgenta si plecare usoara din rampa, HBA pentru a oferi mai multa forta frânarii bruste si dispozitivul Hazard care actioneaza automat luminile de avarie în caz de oprire brusca. Noile faruri polieliptice cu lumini de zi asigura o vizibilitate maxima, datorita tehnologiei LED.

Fiat 500 2016

Nivele de echipare
Disponibil în doua versiuni, berlina si cabrio, Noul 500 va fi comercializat în România în 2 nivele de echipare: Pop si Lounge. Primul nivel include în standard 7 airbag-uri, Radio Uconnect de 5” cu 6 boxe, AUX-IN si porturi USB, comenzi pe volan si lumini de zi LED. În echiparea Lounge, Noul 500 se îmbogateste cu detalii sofisticate precum plafon panoramic fix, jante de aliaj pe 15”, grila cromata, sistem infotainment Uconnect Radio LIVE de 5” cu touchscreen si volan îmbracat în piele, cu comenzi care permit conectarea la smartphone si accesarea aplicatiilor social media.

Motorizari
Motorizarile exclusiv Euro 6 respecta mai mult ca niciodata mobilitatea sustenabila. Sunt disponibile doua propulsoare pe benzina: 0.9 TwinAir/ 85 CP si 1.2/ 69 CP. Vârful de gama în România îl reprezinta unitatea diesel 1.3 Multijet/ 95 CP, singurul motor diesel disponibil în segmentul A.

Revolutionar si multipremiat (Engine of the Year 2013), motorul 0.9 TwinAir/ 85 CP în doi cilindri „made in Fiat”, a împins la maxim filosofia downsizing: performante ridicate si un mod de a conduce incredibil de placut si distractiv, la cele mai scazute emisii de CO2 - doar 90 grame pe kilometru parcurs. Configuratiile 1.2/ 69 CP si 1.3 Multijet/ 95 CP limiteaza emisiile la 99 grame de CO2 pe kilometru.

Preturi
Noul Fiat 500 poate fi precomandat în România, în reteaua de dealeri AutoItalia Group. Noul 500 va fi oferit alaturi de doua motorizari pe benzina si una diesel, fiind singurul model cu propulsor diesel din clasa lui. Preturile pornesc de la 9.845 Euro + TVA pentru echiparea Pop, motorizata de propulsorul 1.2 benzina de 69 CP si de la 13.062 Euro + TVA pentru motorizarea diesel, si includ o reducere de lansare de 5%. O oferta avantajoasa de finantare va fi disponibila în curând la dealerii din reteaua nationala.

Distribuie pe Facebook
mai multe