Noul Focus RS porneste in SUA de la 35.730 dolari. Cat ar putea costa in Europa

Noul Focus RS porneste in SUA de la 35.730 dolari. Cat ar putea costa in Europa
  • Noul Focus RS porneste in SUA de la 35.730 dolari
  • Informatia provine din configuratorul oficial Ford
  • Modelul compact ofera 350 CP si tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Planurile americanilor de a tine secret pretul noului Focus RS au fost date peste cap chiar de propriul lor configurator, care ne aduce astazi la cunostinta ca impresionantul hot-hatch cu logo-ul Ford in frunte porneste de la 35.730 dolari.

Dupa ore, zile, saptamani si chiar luni intregi de asteptare continua, iata ca a venit intr-un final si acel moment in care americanii de la Ford publica pretul de pornire al noului Focus RS.

Conform configuratorului oficial, cea de-a treia generatie a popularului model de inalta performanta si dimensiuni compacte porneste de la 35.730 dolari pe piata auto de peste Ocean.

In schimbul acestei sume de bani, viitorii clienti se vor alege (inclusiv) cu un propulsor turbo de 2.3 litri si 345 CP, ce lucreaza impreuna cu o transmisie manuala in sase rapoarte.

Ford Focus RS - Noi poze

Ford Focus RS - Noi poze

Mai mult de-atat, noul Ford Focus RS se poate lauda - spre deosebire de predecesorii sai, si cu un sistem de tractiune integrala, sprintul 0 - 96 km/h durand astfel doar 4.5 secunde.

Pe plan estetic, cea de-a treia generatie a popularului model de inalta performanta si dimensiuni compacte de la Ford se remarca printr-o agresivitate debordanta, atat la exterior, cat si la interior.

Altfel spus, spoilerele fata si spate agresiv stilizate transpun perfect setea de performanta, in timp ce volanul si scaunele sport amplifica senzatia de sportivitate conferita de trenul de rulare.

In ceea ce priveste pretul pentru care noul Focus RS se va vinde pe piata din Europa... ei bine, se pare ca vom mai avea de asteptat pentru o concluzie finala referitoare la acest subiect.

Data fiind apropierea de suma pentru care poti achizitiona in SUA un Subaru WRX STI sau un Volkswagen Golf R, nu ar fi de mirare ca cea de-a treia generatie a popularului model de inalta performanta si dimensiuni compacte de la Ford sa ajunga pe Batranul Continent la o suma de peste 40.000 de euro. Ramane totusi de vazut care va fi, pana la urma urmei, numarul final.

Ford Focus RS - Noi poze

Ford Focus RS - Noi poze

Ford Focus RS - Noi poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Ford Focus RS - Noi poze
mai multe