Noul FORD EDGE ST vrea sa impresioneze cu orice pret: mod Sport, jante pe 20 si motor de 335 de cai

Noul FORD EDGE ST vrea sa impresioneze cu orice pret: mod Sport, jante pe 20 si motor de 335 de cai
  • Ford a dat mai multe detalii despre noul Edge ST
  • Va avea un mod Sport si propulsor de 335 de cai putere
  • Jantele de 20 de inch sunt oferite inca din standard
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Ford au dat mai multe detalii despre noul model pregatit de divizia sport Ford Performance. Este vorba despre Edge ST, un SUV cu mod Sport, jante cu diametrul de 20 de inch si motor EcoBoost de 335 de cai putere.

Ford vrea sa atraga si mai multi clienti inspre modelul Edge, iar o versiune sportiva ST pregatita de divizia Ford Performance este ideala pentru a face asta.

Ford Edge ST

Pe langa un aspect agresiv, cu prize de aer, cateva elemente aerodinamice sau jante supradimensionate de 20 sau 21 de inch (optionale) noul Edge ST beneficiaza si de o suspensie noua, frane mai performante si un pachet optional (Performance) care include anvelope de vara aderente, etriere rosii sau discuri de frana ventilate si perforate pe puntea fata.

Ford Edge ST

Sub capota modelului american se regaseste un propulsor V6 EcoBoost de 2.7 litri, capabil de 335 de cai putere si 515 Nm cuplu. Performantele nu au fost inca dezvaluite, insa transmiterea puterii se va face prin intermediul unei cutii de viteze automate cu opt trepte si padele pentru schimbarea acestora.

Ford Edge ST

Inginerii brandului din Dearborn au insistat pe capitolul sportivititate si au instalat deasemenea si un mod de condus Sport, care poate fi activat cu o simpla apasare de buton. Asta inseamna ca transmisia va fi mai rapida, plaja de turatii creste, schimbarea vitezelor se face mai tarziu, sunetul evacuarii se modifica nitel iar motorul raspunde mai prompt la comenzi.

Ford Edge ST

In plus, ceasurile de bord digitale se reconfigureaza si arata numai informatiile vitale pentru condusul sportiv, precum turometrul, viteza, treapta in care te afli sau nivelul de combustibil si temperatura motorului.

Ford Edge ST

Ford Edge ST

Ford Edge ST

Ford Edge ST

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Ford Edge ST
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2018