Noul Ford Focus Sedan: Primele imagini si detalii oficiale

Noul Ford Focus Sedan: Primele imagini si detalii oficiale
  • Ford prezinta versiunea Sedan a noului Focus Facelift
  • Modelul va debuta oficial saptamana viitoare, la New York
  • Gama de motorizari include si o unitate 1.0 Ecoboost
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru fanii automobilelor de clasa compacta: americanii de la Ford vor profita de Salonul Auto de la New York de saptamana viitoare pentru a introduce in scena noul Focus Sedan Facelift.

Asemeni recent lansatelor versiuni Hatchback si Wagon, noul Ford Focus Sedan Facelift se bucura la nivel exterior de o reimprospatare binevenita, varianta imbunatatita a automobilului compact cu patru usi urmand a iesi in evidenta, in primul si primul rand, prin a sa parte frontala accesorizata cu numeroase elemente inspirate de ultima generatie a modelului Fusion (Mondeo in Europa).

Ford Focus SedanFord Focus Sedan

Asa cum era de asteptat, numeroase "optimizari" au fost efectuate si la nivelul partii posterioare, reducerea in dimensiuni a blocurilor optice si redesenarea partii inferioare a spoilerului reprezentand cele mai evidente detalii in acest sens. De asemenea, noul Ford Focus Sedan Facelift se mai poate lauda si cu o pereche de extensii proeminente atasate aripilor laterale, plus jante cu aspect unic.

In ceea ce priveste departamentul styling interior, versiunea imbunatatita a automobilului compact cu patru usi preia de la recent lansatele versiuni Hatchback si Wagon atat design-ul panoului de bord - inclusiv consolei centrale, cat si tehnologiile de ultima ora, precum sistemul de infotainment MyFord Touch livrat in compania unui ecran cu o diagonala de pana la 8 inci

Ford Focus Sedan

Din pacate, informatiile oficiale cu privire la gama de motorizari lipsesc aproape cu desavarsire la acest moment, americanii de la Ford limitandu-se la a mentiona ca noul Focus Sedan Facelift va fi disponibil la vanzare si in compania propulsorului EcoBoost cu capacitate de un litru, cuplat la o transmisie manuala cu sase rapoarte.

Speram insa ca situatia va fi "remediata" la mijlocul saptamanii viitoare, atunci cand editia din acest an a Salonului Auto de la New York - ce se desfasoara in perioada 18 - 27 aprilie, isi va deschide larg portile pentru presa de specialitate din intreaga lume.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford Focus Sedan
mai multe