Noul Jeep Compass ajunge in Romania cu sase motorizari. Cea mai accesibila varianta pleaca de la 23.300 de euro

Noul Jeep Compass ajunge in Romania cu sase motorizari. Cea mai accesibila varianta pleaca de la 23.300 de euro
  • Noul Jeep Compass a ajuns in Romania
  • Pleaca de la 23.310 euro
  • Cel mai scump diesel costa de la 34.533 euro in sus
Distribuie pe Facebook

Constructorul american de automobile a publicat lista de preturi pentru noua generatie a modelului Compass. In Romania, aceasta va putea fi comandata cu nu mai putin de sase motorizari si trei niveluri de echipare, iar pretul va pleca de la 23.300 de euro.

Noul Jeep Compass ajunge la noi in tara dupa mai bine de 8 luni de la debutul oficial care a avut loc la Geneva. Modelul americanilor se va bate pentru clienti cu rivali pe masura, precum Ford Kuga, Volkswagen Tiguan, BMW X1 sau Audi Q3, iar pachetul pe care mizeaza este destul de atractiv.

Jeep Compass Limited

In cea mai accesibila versiune, Compass costa 23.310 euro, si propune nivelul de echipare Sport si o unitate pe benzina de 1.4 litri Turbo Multiair, capabil de 140 de cai putere si 230 Nm cuplu. Acesta vine impreuna cu o transmisie manuala cu sase trepte si tractiune pe puntea fata.

Jeep Compass Limited

Daca vrei ceva mai puternic, acelasi propulsor poate fi comandat si intr-o versiune de 170 de cai putere, insa doar in nivelul de echipare de top, Limited. Acesta include cateva dotari premium, inclusiv climatizare automata cu doua zone, sistem multimedia cu display touchscreen de 7 inch si senzori de parcare spate.

In acest caz, pretul sare la 33.421 de euro, insa primesti transmisia automata cu 9 trepte si tractiune integrala.

Jeep Compass Limited

Gama de propulsoare diesel este ceva mai cuprinzatoare. Cea mai "slaba" motorizare este cea de 1.6 litri Multijet II, care dezvolta 120 de cai putere si ofera o cutie manuala si tractiune fata. Aceasta poate fi comandata in doua niveluri de echipare, Longitude si Limited, si pleaca de la 26.532, respectiv 29.310 euro.

Jeep Compass Limited

Urmeaza apoi un agregat de 2.0 litri Multijet, disponibil in trei variante. Primele doua dezvolta 140 de cai putere, iar ultima transmite 170 de cai putere ambelor punti prin intermediul unei cutii automate de viteze. Aceasta vine numai in nivelul de echipare de top si costa de la 34.533 de euro in sus.

Jeep Compass Limited

Jeep Compass Limited

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Jeep Compass Limited
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2017