Noul Jeep Compass surprins de mai multe ori fara camuflaj. Uite cum arata si ce ofera el

Noul Jeep Compass surprins de mai multe ori fara camuflaj. Uite cum arata si ce ofera el
  • Noul Jeep Compass a renuntat la camuflaj
  • Acesta a fost surprins intai in Brazilia si mai apoi in China
  • Noua generatie are la baza platforma Small Wide iar design-ul este inspirat din cel al modelului Grand Cherokee
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua generatie a Jeep-ului Compass a fost surprinsa de doua ori fara camuflaj. Daca prima data a fost zarit in Brazilia, acum SUV-ul american a schimbat continentele si a aparut in China.

Pentru a putea tine pasul cu concurenta din ce in ce mai acerba din segmentul SUV-urilor, italo-americanii de la Jeep anuntau cu ceva timp in urma ca pregatesc un singur inlocuitor pentru modelele Compass si Patriot.

Spionat saptamana trecuta in timp ce era transportat, cel mai probabil spre locul unde urma sa fie testat, viitorul Compass era acoperit de camuflaj, fiind aproape imposibil sa ii zarim liniile importante.

2017 Jeep Compass

Ei bine, la putin timp dupa acel moment, modelul care va fi pozitionat intre Renegade si Cherokee, a renuntat prima data la mister in Brazilia, cand a fost surprins in timpul unei sedinte foto.

Cele mai recente fotografii insa, ne arata Jeep-ul Compass, la fel fara niciun pic de camuflaj, in China. Acest exemplar este destinat pietei locale, si va debuta in luna noiembrie la Salonul Auto de la Guangzhou.

2017 Jeep Compass

Design-ul noii generatii a fost inspirat din cel al modelului Grand Cherokee, iar intreaga masina este bazata pe platforma Small Wide, pe care o imparte cu micutul Renegade si cu Fiat-ul 500X.

In ceea ce priveste gama de motorizari, aceasta va fi diferentiata in functie de piata de desfacere. Astfel, daca in celelalte piete, noul Jeep Compass va ajunge cu propulsorul turbo de 2.0 litri, sau cu cel de 2.4 litri aspirat natural, unele voci sustin ca europenii vor putea alege si un motor ceva mai mic, de 1.4 litri turbo.

2017 Jeep Compass

Indiferent de propulsor, SUV-ul va veni cu tractiune fata sau integrala, iar puterea va fi transmisa prin intermediul unei cutii de viteze manuala cu 6 rapoarte, ca dotare standard, sau a unei automate in 9 trepte, inclusa pe lista de optiuni.

Interiorul este identic cu cel al modelului Cherokee, si ofera materiale de calitate si tehnologie de ultima ora, inclusiv sistemul de infotainment cu display-ul de 8.4 inch.

2017 Jeep Compass

Noul Jeep Compass va fi produs in trei uzine diferite, in Brazilia, Mexico si China, si este asteptat sa debuteze la Salonul Auto de la Los Angeles din acest an, inafara desigur de modelul destinat pietei chineze despre care am spus ca va debuta la Guangzhou. Primele exemplare vor ajunge in showroom-uri la inceputul anului viitor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze 2017 Jeep Compass
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2016