Noul Lamborghini Urus: primul super SUV al lumii cucereste desertul in cel mai proaspat VIDEO

Noul Lamborghini Urus: primul super SUV al lumii cucereste desertul in cel mai proaspat VIDEO
  • Lamborghini a postat un nou teaser video
  • SUV-ul Urus cucereste desertul
  • Debutul oficial va avea loc pe 4 decembrie
Distribuie pe Facebook

Italienii de la Lamborghini au dus cel mai nou model al lor, SUV-ul Urus, in desert. Cel mai proaspat teaser video ne arata cateva elemente definitorii pentru interior, insa si cateva noutati tehnice imprumutate de la fratii de concern.

n toata istoria sa de 54 de ani, Lamborghini a avut in oferta un singur SUV, si anume LM002. Insa succesul acestui tip de vehicule i-a facut pe italieni sa-si regandeasca strategia si sa le ofere clientilor primul super SUV al lumii.

Este vorba despre Urus, pe care l-am putut vedea pana acum intr-o gramada de poze si clipuri video spion. De ceva vreme incoace, brand-ul din Sant'Agata Bolognese a inceput campania de teasing, avand in vedere ca debutul oficial a fost confirmat pentru data de 4 decembrie.

Cel mai recent clip video ne da ocazia sa vedem noul Lamborghini Urus cucerind in mare viteza cateva dune de nisip, dar ne si arata cateva dintre noutatile cu care acest model isi va impresiona clientii. Spre exemplu, celebrul selector ANIMA (Adaptive Network Intelligence Management) care a debutat odata cu supercar-ul Huracan.

Acesta ii permite soferului sa selecteze din mai multe moduri de condus, care in cazul SUV-ului sunt Strada, Sport, Corsa, Terra, Neve (zapada) si Sabbia (nisip). In plus, pentru o secunda putem vedea ca noul Urus va beneficia si de directie integrala (vireaza cu toate patru rotile).

In rest, informatiile raman aceleasi. Stim ca primul super SUV din lume este dezvoltat pe platforma gigantului german Volkswagen, MLB EVO, la fel ca si Audi Q7, Porsche Cayenne sau Bentley Bentayga, si ca sub capota are un propulsor V8 biturbo de 4.4 litri capabil de 650 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe