Noul Lincoln Continental vine cu 400 CP si... un sistem unic de deschidere a usilor

Noul Lincoln Continental vine cu 400 CP si... un sistem unic de deschidere a usilor
  • Versiunea de serie a conceptului Lincoln Continental debuteaza la Detroit
  • Automobilul american de lux ofera un motor V6 twin-turbo de trei litri si 400 de cai putere
  • Marea surprinza o reprezinta insa sistemul unic de deschidere a portierelor
Distribuie pe Facebook

Lincoln a ascultat rugamintile noastre si a adus la Detroit versiunea de serie a conceptului Continental. Din pacate, multe dintre detaliile spectaculosului prototip american s-au pierdut pe drum.

Iti mai aduci aminte de Continental, spectaculosul concept cu care Lincoln a reusit sa atraga atentia publicului prezent in cadrul Salonului Auto International de la New York 2015?

Da, exact, acel prototip dotat cu evacuare cvadrupla, jante cromate pe 21 inch si scaune individuale reglabile in aproape toate modurile posibile si imposibile.

Ei bine, atunci suntem absolut siguri ca te vei bucura enorm atunci cand vei auzi ca prototipul in cauza a primit si o versiune de productie. Desi, fie acum vorba intre noi, nu ai de ce sa o faci.

Nu de alta dar, vezi tu, multe dintre detaliile spectaculosului Lincoln Continental Concept s-au pierdut pe drum, modelul de serie avand un design fad, care nu impresioneaza cu nimic.

Avem si cateva vesti bune, din fericire, precum motorul V6 twin-turbo de trei litri care livreaza tuturor celor patru roti un total de 400 de cai putere si 542 Newton-Metri.

Tot la acest capitol putem include, de asemenea, si scaunele reglabile in 30 de moduri diferite, cu functie de incalzire, racire si masaj, sau sistemul audio de inalta fidelitate marca Revel.

Daca vrei insa totusi sa discutam despre aspecte unice, atunci asa sa fie: noul Lincoln Continental are manerele de deschidere a portierelor "ascunse" in detaliile metalice de la nivelul geamurilor fata si spate.

Iar modul de actionare a acestora este cu adevarat spectaculos: le atingi si... bum!, usile se deschid automat, ca prin minune. De fapt, nu este chiar o minune: in spatele tehnologiei cu pricina actioneaza un buton si fel de fel de senzori... Chiar si asa, efectul este garantat - vezi filmul de mai jos.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Lincoln Continental
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2016