Noul Lincoln Navigator ne arata tot ce are mai bun de oferit. GALERIE VIDEO

Noul Lincoln Navigator ne arata tot ce are mai bun de oferit. GALERIE VIDEO
  • Noul Lincoln Navigator a debutat oficial chiar la mijlocul acestei saptamani
  • SUV-ul american este pus in miscare de un V6 pe benzina si o cutie cu 10 trepte
  • Clientii vor avea la dispozitie numeroase dotari si echipamente din care sa aleaga
Distribuie pe Facebook

Lincoln continua prezentarea noului Navigator cu o galerie video ce surprinde in detaliu atractiile principale ale concurentului sau pentru Cadillac Escalade.

Anuntat chial la mijlocul acestei saptamani, cu ocazia zilelor de presa ale Salonului Auto International de la New York, cea mai noua generatie a modelului Lincoln Navigator dispune de o caroserie realizata din aluminiu.

Mai usoara cu aproximativ 90 de kilograme ca pana acum, aceasta preia liniile si formele impunatoare ale conceptului cu acelasi nume - prezentat de oficialii companiei americane in primavara anului trecut.

La interior, cea mai noua generatie a modelului Lincoln Navigator propune instrumente de bord digitale si configurabile, afisate pe un display de 12 inch si inalta rezolutie pozitonat in spatele volanului cu trei spite.

Surprizele placute nu se opresc insa aici, SUV-ul american adoptand la nivel de cabina inclusiv o pereche de scaune fata cu reglare electrica in 30 de moduri posibile sau un set de 20 de difuzoare marca Revel.

Urmeaza cele doua monitoare reglabile - de cate 10 inch fiecare - destinate ocupantilor locurilor spate, hotspot-ul WiFi la care se pot lega simultan pana la 10 device-uri diferite, dar si porturile USB prezente in numar de sase.

Daca mai conteaza acum, pachetul tehnologic ce insoteste ultima generatie a modelului Lincoln mai cuprinde si anumite sisteme de siguranta de ultima ora, precum pilotul automat adaptiv, afisajul pe parbriz sau camera video de 360 grade.

Intr-un final, SUV-ul american arunca in lupta si o motorizare V6 twin-turbo de 3.5 litri care, impreuna cu o transmisie automata in zece rapoarte, livreaza rotilor undeva in jurul a 450 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2017