Noul Mercedes C-Class Cabrio soseste la Geneva 2016, anunta ultimele zvonuri

Noul Mercedes C-Class Cabrio soseste la Geneva 2016, anunta ultimele zvonuri
  • Noul Mercedes C-Class Cabriolet debuteaza la Geneva
  • Decapotabila germana promite un plafon retractabil din material textil
  • Gama de motorizari vine de la versiunea Coupe
Distribuie pe Facebook

Versiunea decapotabila a noului Mercedes C-Class va debuta oficial la inceputul lunii martie, cu ocazia Salonului de la Geneva, anunta ultimele zvonuri venite dinspre producatorul auto german.

Chiar daca dispune deja de trei versiuni diferite de caroserie, Mercedes nu renunta la ideea de a continua extinderea gamei C-Class.

O noua varianta a modelului german de clasa medie va fi dezvaluita chiar la inceputul lunii martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, anunta ultimele zvonuri din industrie.

Vorbim, bineinteles, despre mult anticipatul Mercedes C-Class Cabriolet, care va avea de infruntat rivali precum BMW Seria 4 F33.

Mercedes C-Class Cabriolet - Noi Poze SpionMercedes C-Class Cabriolet - Noi Poze Spion

Drept urmare, decapotabila din Stuttgart se va remarca prin acelasi design provocator precum versiunea Coupe, caruia i se va alatura un acoperis retractabil din material textil.

Aceeasi varianta cu doua usi si plafon fix va reprezenta inclusiv principala sursa de proveninenta a motorizarilor viitorului C-Class Cabrio.

In libera traducere, asta inseamna ca viitorii clienti ai decapotabilei Mercedes vor avea la dispozitie unitati turbo in patru, sase si chiar opt cilindri, cu puteri de pana la 510 CP.

Mercedes C-Class Cabriolet - Noi Poze Spion

Nu de alta, dar nu este exclus ca germanii sa coaca un rival si pentru BMW-ul M4 F83, care ar urma sa primeasca indicativul 63 AMG.

Pentru cei care prefera insa eficienta in detrimentul performantei, trebuie precizat ca lista cu optiuni va cuprinde si doua propulsoare diesel ce promit un consum mai mic de 4.5 l / 100 km.

Dar indeajuns cu noul C-Class Cabriolet. Conform acelorasi surse, standul Mercedes din cadrul Salonului Auto de la Geneva va gazdui inclusiv debutul unui C43 AMG Coupe. Conform zvonurilor, varianta cu pricina va adopta sub capota un V6 bi-turbo de trei litri si 367 CP.

Mercedes C-Class Cabriolet - Noi Poze SpionMercedes C-Class Cabriolet - Noi Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mercedes C-Class Cabriolet - Noi Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Ianuarie 2016