Noul Mercedes C-Class Coupe reprezinta expresia perfecta a unui coupe

Noul Mercedes C-Class Coupe reprezinta expresia perfecta a unui coupe
Asteptarea a luat sfarsit! Dupa indelungi speculatii si zvonuri fara de sfarsit, germanii de la Mercedes au dezvaluit astazi primele detalii si fotografii oficiale cu noul C-Class Coupe. Debutul va avea loc in martie, la Geneva Motor Show, vanzarile urmand a demara in luna iunie a acestui an.
Distribuie pe Facebook
Bucurandu-se de un design elegant si atragator, noul Mercedes C-Class Coupe reprezinta expresia perfecta a unui coupe. In plus, liniile clasice, dar moderne in acelasi timp fac din modelul german o aparitie unica, expresiva, capabila sa redea intr-un mod dinamic cei 125 de ani de existenta ai constructorului din Stuttgart. Cea mai noua creatie a celor de la Mercedes se remarca printr-o silueta seducatoare, caracterizata printr-o atentie fantastica la detalii. Pe scurt, ochiul uman va fi incantat de prezenta unei grile frontale pronuntate, a unor spoilere fata si spate cu forme ispititoare, blocuri optice atent (re)desenate, aripi musculoase si, nu in ultimul rand, de o linie fascinanta a plafonului, capabila sa iti dea senzatia de oprire a timpului in loc.

Noul Mercedes C-Class Coupe reprezinta expresia perfecta a unui coupe

Interiorul a parasit plansa de desen cu patru scaune individuale, expuse alaturi de un design incantator si materiale de cea mai buna calitate. Combinatiile de mat si stralucitor adauga o portie extra de savoare, volanul in trei spite si delicioasele instrumente de bord livrand celui aflat la volan o adevarata placere a condusului. In plus, pentru un rezultat final cat mai palpitant, germanii de la Mercedes au introdus in cockpit-ul noului C-Class Coupe si o serie de atingeri perfecte regasite la mai-marele coupe in patru usi CLS.

Noul Mercedes C-Class Coupe reprezinta expresia perfecta a unui coupe

Sub capota, viitorii clienti vor avea de ales intre cinci motorizari - doua diesel si trei pe benzina, atribuite astfel: C220 CDI BE (2.1 litri, 170 CP si 400 Nm), C250 CDI BE (2.1 litri, 204 CP si 500 Nm), C180 BE (1.8 litri, 156 CP si 250 Nm), C250 BE (1.8 litri, 204 CP si 310 Nm), respectiv C350 BE (V6 de 3.5 litri, 306 CP si 370 Nm).

Mercedes C-Class Coupe - Promo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze Mercedes C-Class Coupe - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2011