Noul Mercedes CLS 63 AMG este masina de politie a modei!

Noul Mercedes CLS 63 AMG este masina de politie a modei!
Atat iti trebuie, sa mergi cu slapi din targ si camasa Cavalli pe Magheru, sau cu ciorapi albi la pantofi negri, sau chiar cu un tricou De Puta Madre fosforescent... Vei fi oprit imediat de politia modei, care va cobori dintr-un Mercedes CSL 63 AMG, si te va amenda crunt! Spre norocul nostru, Politia Modei e doar in New York, nu in Bucuresti...
Distribuie pe Facebook

Cu ocazia Saptamanii Modei organizate de Mercedes-Benz (10-17 februarie) la New York, pe strazile orasului american patruleaza o masina de politie mai speciala. Este vorba de un CLS 63 AMG deghizat intr-o masina de politie a modei. Insa, spre norocul celor care nu stiu sa se imbrace, politia modei nu amendeaza persoanele care nu au nicio treaba cu moda. In schimb, patruleaza in cautare de oameni imbracati bine, in trend, pe care ii opresc, ii premiaza si le ofera o calatorie gratuita pana al destinatie, in frumoasa limuzina. Poate cel mai reusit proiect de marketing din ultima vreme!

Noul Mercedes CLS 63 AMG este masina de politie a modei!

In plus, daca ai norocul sa fii oprit de politia modei, te poti simtii fericit. Nu numai ca vei fi premiat cu accesorii de la cele mai mari case de moda, dar vei fi facut si vedeta, pentru ca iti vor fi facute fotografii care vor fi proiectate in timpul galei de moda. Mai mult, daca chiar a cazur sifonierul pe tine si uimesti politistii vestimentari, vei fi invitat pe covorul rosu din cadrul Mercedes-Benz Fashion Week.

Noul Mercedes CLS 63 AMG este masina de politie a modei!

O idee geniala, ce promoveaza masina si bunul-gust in acelasi timp. Mercedes CLS 2012 este o masina cu un design strans legat de lumea modei, cu linii curbe si placute, ce poate fi usor simbolul modei intr-un oras atat de elegant si modern precum New York. Ce masina credeti ca ar reprezenta cel mai bine felul in care se imbraca romanii?

Distribuie pe Facebook
mai multe