Noul Mercedes SLC debuteaza oficial cu pana la 367 CP sub capota

Noul Mercedes SLC debuteaza oficial cu pana la 367 CP sub capota
  • Mercedes publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului SLC
  • Versiunea imbunatatita a roadster-ului german ofera un total de patru propulsoare
  • Modelul de top propune un V6 bi-turbo de trei litri si 367 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Versiunea imbunatatita a roadster-ului german ofera in varianta de top un motor pe benzina cu sase cilindri in V, doua turbine generoase si o capacitate de 2.996 centimentri cubi.

Deconspirat de mai multe fotografii spion ajunse pe internet in cursul zilei de ieri, noul Mercedes SLC renunta in cele din urma la toate secretele sale de ordin estetic si ni se dezvaluie astazi in toata splendoarea sa.

Asteptata sa debuteze in mod public la inceputul lunii viitoare, in cadrul Salonului Auto International Nord-American ce se desfasoara la Detroit in perioada 11 - 24 ianuarie 2016, versiunea imbunatatita a roadster-ului german aduce numeroase modificari exterioare, cele mai multe dintre acestea operate la nivelul partii frontale.

Mici schimbari ne intampina, de asemenea, si la nivelul partii posterioare, in timp ce departamentul interior se mandreste cu instrumente de bord revizuite, plus un sistem de infotainment cu ecran de pana la sapte inch.

Mercedes SLCMercedes SLC

In ceea ce priveste paleta de motorizari, noul Mercedes SLC propune un total de patru propulsoare supraalimentate, clientii avand la dispozitie, pentru inceput, o unitate de 1.6 litri, ce-i confera versiunii de baza SLC 180 o putere maxima de 156 CP - suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in aproximativ 8.0 secunde.

Urmatoarea in gama, varianta SLC 200 este pusa in miscare de un motor de 1.991 centimetri cubi si 184 cai putere, aceeasi motorizare de doi litri regasindu-se si sub capota modelului SLC 300, unde dezvolta 245 CP si 370 Nm.

Pentru cei care prefera optiunile diesel, roadster-ul german ofera un propulsor de 2.143 centimetri cubi si 204 cai putere. Drept urmare, in cazul noului Mercedes SLC 250 d, sprintul 0 - 100 km/h dureaza circa 6.6 secunde, principala atractie reprezentand-o, chiar si asa, consumul mediu de carburant de numai 4.4 litri la 100 de kilometri.

Lista cu optiuni se incheie in cele din urma cu modelul SLC 43 AMG, a carei fisa tehnica anunta prezenta la datorie a unui V6 bi-turbo de trei litri si 367 CP - astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 4.7 secunde.

Mercedes SLC

Mercedes SLC

Mercedes SLC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Mercedes SLC
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Decembrie 2015