Noul MITSUBISHI ASX: design nou, tehnologii moderne si o singura motorizare pe benzina in EUROPA

Noul MITSUBISHI ASX: design nou, tehnologii moderne si o singura motorizare pe benzina in EUROPA
  • Mitsubishi publica primele imagini cu noul ASX
  • Disponibil in Europa doar cu o motorizare pe benzina
  • Lansarea oficiala va avea loc luna viitoare la Geneva
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile a publicat primele informatii si imagini cu noul SUV de mici dimensiuni ASX. Rivalul lui Mazda CX-3 va fi lansat oficial la inceputul lunii martie in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

In mai putin de o luna, unul dintre cele mai prestigioase Saloane Auto de peste an isi deschide portile la Geneva. Presa de specialitate va putea admira prima exponatele urmand ca deschiderea pentru publicul larg sa aiba loc pe 7 martie.

Mitsubishi ASX

Printre cele mai asteptate lansari se numara noul BMW Seria 7, Toyota Supra sau Lamborghini Huracan EVO. Japonezii de la Mitsubishi tocmai au publicat la randul lor primele informatii si imagini cu noul ASX, SUV-ul de mici dimensiuni urmand sa fie prezentat in premiera la Geneva.

Mitsubishi ASX

Constructorul nipon a implementat filozofia de design "Robust & Ingenious" si la noul ASX, partea frontala a fost restilizata, spoilerele au un aspect mult mai masculin iar blocurile de lumini beneficiaza acum de tehnologia LED.

Mitsubishi ASX

Mitsubishi a lucrat putin si la interiorul SUV-ului de mici dimensiuni iar pasagerii vor gasi aici materiale si finisaje imbunatatite, cea mai recenta versiune a sistemului de infotainment si, nu in ultimul rand, un sistem de navigatie dezvoltat de specialistii Tom Tom care ofera informatii din trafic in timp real.

Mitsubishi ASX

Din oferta noului ASX nu lipsesc sistemele de asistenta moderne, inclusiv Forward Collision Braking, Blind Sport Assist si Rear Cross Traffic Alert.

Mitsubishi ASX

In Europa, Mitsubishi ASX va fi disponibil numai alaturi de un propulsor pe benzina de 2.0 litri. Clientii vor putea opta atat pentru o transmisie manuala cu cinci trepte, fie pentru una CVT. Tractiunea pe puntea fata va fi oferita cel mai probabil in standard, cea integrala urmand sa fie optionala.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mitsubishi ASX
mai multe