Noul Mitsubishi Outlander, lansat oficial in Romania

La 11 ani de la inventarea termenului de "crossover", noua generatie Outlander a fost prezentata in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva si astazi, in Romania, prin intermediul Distribuitorului General Mitsubishi Motors pentru Romania, M Car Trading, parte a grupului Tiriac.
Distribuie pe Facebook

"Noul Outlander este un model de referinta pentru istoria marcii celor trei diamante pe piata romaneasca. In urma cu noua ani, in septembrie 2003, lansarea primei sale generatii reprezenta momentul in care M Car Trading a devenit importator oficial al marcii Mitsubishi Motors in Romania. Iar acum este exponentul unui nou inceput, fiind primul automobil de serie produs de catre un constructor major", declara Leonard Ungureanu, Director Executiv M Car Trading, distribuitor general Mitsubishi Motors pentru Romania si parte a Grupului Tiriac.

Noul Mitsubishi Outlander, lansat oficial in Romania

Noul Outlander a fost proiectat inca de la inceput cu dispozitive incorporate pentru ca soferul sa poata opta fie pentru motorizarea traditionala, fie pentru cea hibrida (Plug-in Hybrid EV).

Nu este insa singurul element important pentru acest model. Perfectiunea detaliilor, liniile moderne, ergonomia spatiului interior, combinate cu siguranta data de tehnologia moderna de ultima generatie, deja consacrata sub umbrela Mitsubishi, fac ca noua generatie sa reprezinte un "must-have" in materie de SUV-uri urbane, potrivite oricarui tip de activitate cotidiana.

Noul Mitsubishi Outlander, lansat oficial in Romania

Importanta momentului de lansare este marcata si de prezenta la acest eveniment a Presedintelui & CEO Mitsubishi Motors Europe, Tomohisa Nishina.

Noul Mitsubishi Outlander, lansat oficial in Romania

Odata cu numirea sa in acesta functie, in aprilie, anul curent, acesta a primit cea mai strategica responsabilitate, si anume prezentarea noului brand eco Mitsubishi Motors clientilor europeni in toate cele 34 de tari ale MME, sustinuta de o noua gama de vehicule cu tehnologie inovatoare, inclusiv modelul premium Noul Outlander ICE*.

Noul Mitsubishi Outlander, lansat oficial in Romania

In acest moment, Noul Outlander, un "crossover" premium, dinamic, adaptat drumurilor amenajate, si oricaror conditii de vreme, cu flexibilitatea unui habitaclu (interior) de MPV, cu impact redus asupra mediului inconjurator, este deja disponibil spre vanzare pe piata din Romania, prin reteaua de dealeri autorizati Mitsubishi Motors, cu un pret incepand de la 22.308 euro cu TVA inclus.

Noul Outlander

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Noul Mitsubishi Outlander, lansat oficial in Romania
mai multe