Noul Nissan Terrano este un Duster mai aspectuos, mai luxos, dar si ceva mai scump

Noul Nissan Terrano este un Duster mai aspectuos, mai luxos, dar si ceva mai scump
  • Noua generatie Nissan Nissan Terrano ajunge in showroom-uri in luna octombrie
  • Automobilul comercializat in India va avea la baza SUV-ul romanesc Dacia Duster
  • Gama de motorizari va include doua unitati: un 1.5 dCi si un 1.6 pe benzina
Distribuie pe Facebook

Inainte de a primi un facelift pentru pietele europene, Dacia Duster face o scurta calatorie in India, unde se metamorfozeaza in cea mai noua generatie a SUV-ului japonez Nissan Terrano.

De parca versiunea Renault, aflata la vanzare deja de o buna perioada de timp, nu ar fi fost indeajuns, Dacia Duster va putea fi achizitionata pe piata auto din India, incepand cu luna octombrie a acestui an, si intr-o varianta Nissan. Automobilul constructorului japonez va fi comercializat sub denumirea de Terrano si se va remarca printr-un design ceva mai aspectuos, promitand de asemenea si un plus de lux interior.

Nissan Terrano

Nissan TerranoNissan Terrano

Mai exact, situatia sta in felul urmator: asa cum se poate observa si in ampla galerie foto, cea mai noua generatie a modelului Nissan Terrano se deosebeste de SUV-ul construit la Mioveni (si nu numai) printr-o parte frontala complet restilizata, scoasa in evidenta in special de blocurile optice angulare, dar si de grila supradimensionata a radiatorului. Alte diferente notabile intre cele doua automobile regasim la nivelul partii posterioare, acolo unde autoturismul companiei japoneze se remarca in special prin noile sale stopuri, respectiv spoilerul si capota portbagajului redesenate aproape in totalitate.

In ceea ce priveste aspectul interior, noul Nissan Terrano promite, dupa cum spuneam ceva mai sus, un plus de lux, principala diferenta regasita aici fiind data de calitatea materialelor. Cu toate acestea, nu au scapat neatinse nici plansa de bord sau consola centrala, viitorii cumparatori avand la dispozitie, de asemenea, si scaune imbracate in piele sau aer conditionat pentru locurile din spate.

Nissan TerranoNissan TerranoNissan Terrano

Din pacate, informatiile cu privire la gama de motorizari nu se cunosc nici la acest moment, insa exista o mare posibilitate ca urmatoarea generatie a modelului Nissan Terrano sa fie oferita in compania a doua propulsoare diferite, atat cu un 1.6 pe benzina, cat si cu un 1.5 turbodiesel. Cele doua unitati, preluate de la Dacia Duster, ar putea fi totusi imbunatatite pentru a oferi un strop in plus de performanta si eficienta. Mai mult de-atat, nu ar fi exclus ca SUV-ul japonez sa primeasca si unitatea de doi litri, pe benzina, ce echipeaza versiunea Renault a SUV-ului de la Mioveni.

Cat despre pret, exista numeroase zvonuri care afirma ca noul Nissan Terrano va costa cu circa 600 de euro mai mult decat Dacia Duster.

Nissan Terrano

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Nissan Terrano
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 August 2013