Noul Opel ADAM inspira tinerii artisti

Noul Opel ADAM inspira tinerii artisti
Distribuie pe Facebook
Pregatind lansarea pe piata a noului model de oras sic si elegant care este ADAM, Opel a realizat parteneriate exclusive cu mai multi artisti avangardisti, precum "Julien Simshauser", "Totally Enormous Extinct Dinosaurs" si "Invernomuto". Acesti tineri talentati si promitatori din Germania, Marea Britanie si Italia reprezinta, de asemenea, pietele-cheie in care Opel ADAM va juca un rol important incepand cu lansarea sa, la inceputul anului 2013. Aceste proiecte au fost documentate pe microsite-ul "ADAM&YOU", unde utilizatorii pot accesa materiale video, pot urmari filmari din culise si vizualiza fotografii.
Tomas Caetano, Director de Marketing Opel, spune: "Suntem incantati sa colaboram cu acesti artisti avangardisti tineri si deosebit de talentati pentru lansarea elegantului nostru autovehicul urban, modelul Opel ADAM. Pe langa ingineria germana devenita deja traditie, am investit numeroase idei creative in dezvoltarea modelului Opel ADAM, pentru a-i conferi cel mai inalt grad de personalizare. Aceasta creativitate si individualitate se reflecta in munca artistilor."

La inceputul colaborarii, artistii au avut posibilitatea sa admire modelul ADAM in exclusivitate, cu mult inainte de publicarea primelor fotografii cu acesta. Artistii au fost inspirati de modelul Opel ADAM, fiecare in felul sau. Rezultatul a constat in trei proiecte complet diferite, care reprezinta in ansamblu spiritul acestui model cu trei usi si patru locuri. Autovehiculul inspira, de asemenea, trei stari de spirit diferite, JAM, GLAM si SLAM, care pot fi personalizate mai mult ca oricare autovehicul de pe piata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2012