Noul Opel Astra devine mai puternic si mai sportiv

Noul Opel Astra devine mai puternic si mai sportiv
  • Noul Opel Astra primeste un motor bi-turbodiesel de 1.6 litri si 160 de cai putere
  • Echipat cu acest propulsor, hatchback-ul german atinge 220 de kilometri pe ora
  • Consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de 4.0 - 4.1 litri la 100 km
Distribuie pe Facebook

Datorita noului motor 1,6 Biturbo CDTI, noul Opel Astra va deveni una dintre alegerile celor care doresc un hatchback cu un comportament sportiv.

Castigator a numeroase titluri precum Masina Anului 2016 in Europa, SAFETYBEST 2015 sau Volanul Anului 2015, modelul Opel Astra vine cu un motor nou si cu cifre impresionante pentru soferii aflati in cautarea unui hatchback care sa le suscite simturile de fiecare data cand calca pedala de acceleratie.

Noul motor diesel BiTurbo de 1,600 cmc si 160 de cai putere este capabil sa propulseze “nervoasa” masinuta pana la o viteza maxima de 220 km/h. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 8.6 secunde, pe cand consumul mediu declarat de producator, in ciclul NEDC, este de 4,1 - 4,0 l / 100 km.

Opel Astra Bi-TurboOpel Astra Bi-Turbo

Pentru o masina care este cu pana la 200 de kilograme mai usoara decat modelul anterior, cuplul este si el unul impresionant: 350 de Nm, disponibil de la doar 1.500 rpm. Propulsorul turbo de patru cilindri impreuna cu transmisia de viteze manuala cu sase trepte livreaza puterea maxima la 4,000 rpm.

Noul Astra continua traditia Opel de a aduce in clasa compacta dotari specifice unei clase superioare, printre dotarile oferite de modelul german numarandu-se, printre altele, inovatorul sistem de conectivitate si servicii Opel OnStar sau farurile IntelliLux LED Matrix.

Noul Astra este una dintre cele mai usoare masini din segmentul sau, iar cu noul motor BiTurbo de 1,6 litri, putine autovehicule pot egala imbinarea unica de putre, performanta, rafinament si economie de combustibil oferita de BiTurbo,” spune Dr. Karl-thomas Neumann, CEO Opel.

Opel Astra Bi-Turbo

Opel Astra Bi-Turbo

Opel Astra Bi-Turbo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Opel Astra Bi-Turbo
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2016