Noul Opel Corsa 2015: detalii si galerie foto

Noul Opel Corsa 2015: detalii si galerie foto
  • Sasiu nou, motor si tehnologie de transmisie de generatie noua
  • Standard nou: interior de înalta calitate cu sistem IntelliLink si o sisteme de asistenta
  • Premiera mondiala: succesul de vanzari Opel va fi lansat in octombrie, la Salonul Auto de la Paris
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou Opel este modelul sub-compact numit Corsa, aflat acum la cea de-a 5-a generatie. Masina a fost dezvaluita oficial, dar isi va face aparitia in fata publicului in aceasta toamna, la Salonul Auto de la Paris.

Opel prezinta noul Corsa, a cincea generatie a micutei masini urbane. Succesul de vanzari Opel urmareste o noua experiente de conducere in segmentul modelelor mici, prin ridicarea stachetei: sunt vizate performanta sasiului, motorului si cutiei de viteze. Noile motoare turbo de 1 litru cu trei cilindri, rafinate si eficiente, transmisiile cu comutare uniforma, noua suspensie si directia optimizata asigura confort si precizie de varf.

Noul model Opel Corsa 2015 vine si cu un interior complet nou care amplifica perceptia de inalta calitate si de spatiu, inclusiv cea mai tehnologie de infotainment numita IntelliLink si sistemele de asistenta pentru sofer ultra-moderne. Mai mult, designerii Opel au oferit noului model Corsa un aspect dinamic care sa corespunda cu filozofia de design a marcii, prin introducerea de forme sculpturale cursive si detalii precise. Noul Corsa este echipat cu tot ceea ce are nevoie pentru a asigura continuarea succesului de 32 de ani intr-un segment de piata extrem de competitiv.

Opel Corsa 2015

Opel Corsa 2015 este a cincea generatie de bestseller al marcii Opel si va avea premiera mondiala in cadrul "Mondial de l’Automobile 2014" din Paris (4 - 19 octombrie), urmand sa iasa de pe liniile de asamblare din Zaragoza, Spania, si Eisenach, Germania, onainte de sfarsitul anului.

De-a lungul a patru generatii, ce au acoperit o perioada de 32 de ani, in Europa au fost vandute aproximativ 12 milioane de autovehicule Corsa, inclusiv 2,8 milioane din modelul curent, generatia a patra. Cu vanzari anuale medii de 370.000 de unitati, Corsa este unul dintre cele rezistente modele din segmentul sau.

Succesul pe pietele mondiale inregistrat de Corsa este dat de eficienta remarcabila in gestionarea spatiului. cu o lungime compacta de 4 metri. Modelul Opel ofera un spatiu suficient pentru pana la 5 persoane – atat in versiunea de familie, cea cu cinci usi, precum si in versiunea dinamica, sportiva cu trei usi. In acelasi timp, designul exterior al Corsa ilustreaza caracterul practic si farmecul, prin aspectul sau tineresc si dinamic. Noua generatie a modelului Corsa duce mai departe aceasta reteta de succes, fiind in acelasi timp radical diferita. Designul sau exterior este mai proaspat si mai sofisticat, cu mai multa personalitate.

Opel Corsa 2015

Partea frontala este caracterizata de farurile sub forma de aripa ce incorporeaza semnatura Opel, intalnite si la micul Adam, si lumini diurne cu tehnologie LED, ca si o grila proeminenta trapezoidala coborata. Lateralele sculptate ale caroseriei prezinta elementul taisului, specific Opel. In ceea ce priveste partea din spate, stopurile dau impresia de latime a masinii si ii asigura o postura superioara.

Insa modificarile si imbunatatirile majore se regasesc la interior si in ceea ce priveste eficienta si manevrabilitatea masinii. Habitaclul complet nou cu forme clare, alungite si o combinatie de materiale sofisticate, sasiul mult mai confortabil si directia mai agila, sistemele de propulsie complet noi si nivelurile de zgomot mult mai scazute, toate acestea contribuie la asigurarea unei experiente de conducere complet noi.

In materie de motorizari, Opel Corsa 2015 va fi disponibil cu motorul turbo 1.0 ECOTEC cu injectie directa, de ultima generatie, care produce 90 sau 115 cp. Mai este in oferta Opel si un motor de 1.4 litri supra-alimentat care ofera 100 cp si 200 Nm, dar si motorizarile entry-level aspirate de 1.2 si 1.4 litri, Euro 6. Pentru iubitorii motoarelor diesel sunt valabile aceleasi 1.3 CDTI de 75 si 95 cp.

Opel Corsa 2015

Opel Corsa 2015

Opel Corsa 2015

Opel Corsa 2015Opel Corsa 2015

Opel Corsa 2015Opel Corsa 2015Opel Corsa 2015Opel Corsa 2015

Opel Corsa 2015

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (69) Poze Opel Corsa 2015
mai multe