Noul Opel Corsa se alege cu un 1.4 turbo de 150 CP

Noul Opel Corsa se alege cu un 1.4 turbo de 150 CP
  • Noul Opel Corsa primeste un motor 1.4 Turbo
  • Unitate in 4 cilindri dezvolta 150 CP si 220 Nm
  • Sprintul 0 - 100 km/h se realizeaza in 8.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Curand, cea de-a cincea generatie a popularului Opel Corsa va fi disponibila la vanzare inclusiv intr-o noua versiune 1.4 turbo. Unitatea cu pricina dezvolta 150 cai putere si face legatura intre modelul 1.0 Ecotec de 115 CP si varianta de inalta performanta OPC.

Cu un pret de pornire setat la 17.380 euro - cel putin atunci cand vine vorba de piata auto din Germania, noul Opel Corsa 1.4 Turbo gazduieste in compartimentul motor un total de 150 de cai putere si 220 de Newton-Metri.

Livrarea valorilor catre puntea fata se face exclusiv intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte, performantele rezultate prezentandu-se in felul urmator: 8.9 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h, respectiv 207 kilometri pe ora in dreptul vitezei maxime.

Opel Corsa 1.4 Turbo

Acum, in ceea ce priveste eficienta, cea de-a cincea generatie a popularului model de clasa mica din Russelsheim promite atat un consum mediu de 5.9 litri la 100 km, cat si emisii de dioxid de carbon de 136 grame per kilometru atunci cand este servita in aceasta configuratie.

Disponibil la vanzare atat intr-o versiune in trei usi, cat si intr-o varianta cu cinci portiere, noul Opel Corsa 1.4 Turbo dispune in standard de faruri adaptive cu tehnologie Bi-Xenon, jante bi-colore pe 17 inch, plus numeroase accente de negru si crom folosite la decorarea caroseriei.

Cat despre meniul interior, volanul sport dotat cu comenzi pentru instalatia radio, respectiv sistemul cruise control reprezinta de departe atractia principala - alaturi de lumina ambientala, bineinteles - cei mai atenti la detalii urmand a descoperi insa si o pereche de pedale realizate din aluminiu.

Pentru cei care vor mai mult de-atat, producatorul de automobile din Russelsheim ofera pentru aceasta motorizare de 150 de cai putere si un pachet Turbo Plus, caracterizat de spoilere restilizate, eleron OPC Line, grila frontala si oglinzi laterale finisate in carboon-look, volan OPC Line si scaune Recaro. Totul in schimbul unei sume de 800 sau 950 de euro, in functie de numarul de portiere pentru care s-a optat initial.

Opel Corsa 1.4 Turbo

Opel Corsa 1.4 Turbo

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Martie 2015