Noul pachet R-Line face VW up! mai sportiv, nu si mai rapid. FOTO

Noul pachet R-Line face VW up! mai sportiv, nu si mai rapid. FOTO
  • Volkswagen lanseaza un pachet R-Line pentru modelul up!
  • Pretul optiunii respective se ridica la suma de 795 euro
  • Meniul in cauza imbunatateste doar aspectul exterior
Distribuie pe Facebook

Amatorii de adrenalina sunt invitati sa se orinteze catre varianta GTI, animata de un benzinar turbo cu 115 CP sub capota.

Cea mai mica si cea mai ieftina masina de la Volkswagen a devenit zilele acestea si o idee mai sportiva, prima generatie a modelului up! primind din partea companiei germane celebrul pachet vizual R-Line.

Disponibil in schimbul unei sume care se apropie de 800 de euro, respectivul tratament cuprinde atat un nou spoiler fata, cat si praguri laterale in culoarea caroseriei sau accente cromate pentru proiectoarele de ceata.

Nu lipsesc insa din meniu nici jantele din aliaj cu diametrul pe 16 inch, geamurile fumurii sau plafonul finisat in negru, toate aceste detalii ajutand simpaticul automobil din Wolfsburg sa paraseasca anonimatul.

Lansat de curand, noul pachet R-Line pentru Volkswagen up! - si, in acelasi timp, subiectul principal al randurilor anterioare, respectiv ulterioare, vizeaza exclusiv departamentul interior, astfel ca interiorul a scapat neatins.

Imbunatatirile lipsesc inclusiv din cadrul compartimentului motor, astfel ca amatorii de adrenalina vor fi in cotinuare invitati sa isi indrepte atentia si bugetul catre versiunea comercializata alaturi de indicativul GTI.

Oferita alaturi de o nota de plata care depaseste cu putin pragul celor 17.000 de euro, aceasta combina un benzinar turbo de un litru si 115 cai putere cu o transmisie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata, evident.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza putin sub noua secunde, in timp ce valoarea din dreptul vitezei maxime se ridica la 196 km/h, potrivit datelor facute publice de compania germana.

Pentru clientii care viseaza insa doar la un aspect mai sportiv, nu si la un automobil mai rapid, asa arata modelul Volkswagen up! cu pachetul optional R-Line:

VW up! cu pachet R-Line

VW up! cu pachet R-Line

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Septembrie 2018