Noul Peugeot 301 - Robust si generos

Pegeot 301 este destinat acelor piete in care conditiile de drum sunt foarte dificile, iar spatiul interior este o necesitate de prima importanta.
Distribuie pe Facebook
Europa de Est, Rusia, Grecia sau Turcia sunt printre pietele tinta. Este motivul pentru care aceste doua aspecte au fost baza de pornire a proiectului si elementele de baza pentru echipa de design Peugeot. 301 a fost gandit pentru a deveni referinta segmentului in materie de spatiu interior si durabilitate.

Noul Peugeot 301 - Robust si generos

Calitati pentru o exploatare de lunga durata
Inca de la debutul proiectului, cand au fost definite specificatiile masinii, inginerii Peugeot au luat in calcul ca 301 va trebui sa ruleze foarte mult timp in conditii dificile: drumuri de slaba calitate, climat extrem (foarte fierbinte sau foarte rece), umiditate ridicata. Toate aceste situatii au fost premise de dezvoltare ale noului model si, mai mult decat atat, prototipurile au fost testate extensiv, fiind rulate zeci de mii de kilometri pe mai multe continente ale lumii. Fiabilitate, regasita atat in design cat si in cele mai mici detalii ale masinii, acompaniata de un standard de calitate foarte ridicat al asamblarilor si executiei in general. Au fost o parte din temele de proiect pentru 508, renumit deja pentru calitatea perceputa. Acestea sunt si elementele aplicate la 301, care va fi consturit la uzina de la Vigo.

Noul Peugeot 301 - Robust si generos

In total, prototipurile de teste au parcurs peste 4 milioane de kilometri pentru a perfectiona masina pana in cele mai intime detalii. Rezultatul este fiabilitatea exceptionala, chiar si in cele mai dificile conditii de exploatare. 301, etalon pentru spatiu Spatiul din habitaclu si volumul portbagajului au constituit doua obiective majore, ele fiind legate de cerintele exprese ale utilizatorilor de automobile din pietele strategice ale lui Peugeot 301, localizate in marea lor majoritate in afara Europei de Vest.

Noul Peugeot 301 - Robust si generos

In cele mai multe cazuri, automobilul este utilizat de intreaga familie, astfel ca de multe ori pasagerii de pe bancheta sunt o prezenta constanta in masina. Peugeot 301 a fost dezvoltat tinand cont de toate aceste considerente, urmarind sa devina o referinta comparativ cu ceea ce exista in prezent pe piata. Proiectantii caroseriei au optimizat dimensiunile platformei utilizate pentru 301, astfel incat sa se poata ajunge la o lungime totala de 4,44 m. Ampatamentul a crescut la 2,65 m, fiind cel mai mare din segment, astfel incat sa permita obtinerea unui spatiu maxim.

Noul Peugeot 301 - Robust si generos

Peugeot 301 va fi pus in vanzare pe 1 Noiembrie in Turcia, Europa Centrala si de Est, Rusia, Ukraina, Grecia, Magreb, si Orientul Mijlociu. Va fi disponibil de asemenea in cateva tari africane, pe anumite piete din America Latina si China.

Noul Peugeot 301 - Robust si generos

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Peugeot 301 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Iulie 2012