Noul Porsche 911 debuteaza oficial, seamana extrem de bine cu vechiul model. GALERIE FOTO

Noul Porsche 911 debuteaza oficial, seamana extrem de bine cu vechiul model. GALERIE FOTO
  • Porsche prezinta generatia cu numarul opt a legendarului 911
  • Noul model seamana extrem de bine cu cel pe care il inlocuieste
  • Automobilul german vine cu imbunatatiri majore la interior
Distribuie pe Facebook

Asa cum a promis, Porsche a dezvaluit in avanpremiera Salonului Auto de la Los Angeles cea de-a opta generatie a legendarului 911.

La aproape trei luni de la momentul in care un prototip a fost surprins in premiera fara niciun fel de camuflaj la nivelul caroseriei, Porsche a luat decizia de a pune capat misterului care (inca mai) plutea deasupra noului 911.

Cunoscut in interiorul companiei germane sub numele de cod 992, modelul dezvaluit in avanpremiera Salonului Auto de la Los Angeles imprumuta o buna parte dintre caracteristicile estetice ale generatiei anterioare, respectiv 991.

Porsche 911 992

Porsche 911 992

Afirmatia este valabila insa doar in cazul departamentului exterior, designerii producatorului din Zuffenhausen alegand sa redeseneze de la zero cabina, acolo unde au introdus inclusiv cateva elemente stilistice cu aspect retro.

Noutatile absolute continua in cadrul fisei tehnice, cea de-a opta generatie a legendarului Porsche 911 anuntand in premiera o cutie automata cu opt rapoarte si dublu ambreiaj - care inlocuieste celebrul PDK in sapte trepte de viteza.

Spre deosebire de majoritatea modelelor care concureaza in acest segment, automobilul companiei germane va fi disponibil in continuare la vanzare si alaturi de o transmisie manuala, care vine in continuare cu sapte rapoarte.

In compartimentul motor, noul 992 adopta exclusiv motorizari cu sase cilindri, doua turbine si capacitatea de trei litri, care dezvolta puteri maxime de pana la 450 CP, dupa cum este cazul versiunilor (momentan) de top Carrera S si Carrera 4S.

Porsche 911 992

Despre acestea se mai poate spune si ca au nevoie de doar 3.5, respectiv 3.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h atunci cand sunt echipate cu pachetul Sport Chrono - pe care producatorul din Zuffenhausen il ofera optional.

Prezentata in avanpremiera Salonului Auto de la Los Angeles, cea de-a opta generatie a legendarului Porsche 911 promite inclusiv o mare varietate de tehnologii, printre care si pilot automat adaptiv sau franare autonoma de urgenta.

Totodata, clientii mai au la dispozitie si scaune sport cu reglare electrica in 18 moduri posibile, asistent pentru vederea pe tip de noapte (o premiera absoluta pentru model german de performanta), dar si un display central de 10.9 inch.

Porsche 911 992

Porsche 911 992

Porsche 911 992

Porsche 911 992

Porsche 911 992

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Porsche 911 992
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2018