Noul Range Rover 2015 promite un plus de eleganta si confort

Noul Range Rover 2015 promite un plus de eleganta si confort
  • Britanicii prezinta noile Range Rover si Range Rover 2015
  • Modelele ofera un plus de 40 Nm pentru motorizarea SDV8
  • Lista cu bunatati include si noi optiuni de personalizare
Distribuie pe Facebook

Exista numeroase argumente si motive pentru ca cei aflati in cautarea unui SUV sa se opreasca la ultima generatie a modelului Range Rover, insa asta nu inseamna neaparat ca inginerii sau designerii britanici se vor opri din a cauta noi solutii pentru a-si imbunatati creatia. Ba din contra.

Comparativ cu versiunea actuala, noul Range Rover model 2015 ofera un plus de 40 Nm pentru motorizarea SDV8, valorile maxime totalizand acum 339 de cai putere si 740 de Newton-Metri. Conform oficialilor Land Rover, capacitatea de accelerare a popularului automobil britanic a crescut cu pana la 6.5 procente in intervalul treptelor 5 - 8, in timp ce consumul de carburant a ramas la acelasi nivel ca si pana acum.

Range Rover 2015

Optimizarea unitatii turbodiesel cu opt cilindri in V se aplica si la varianta Sport, cele doua modele ale producatorului din Regat alegandu-se de asemenea si cu o serie de accesorii exterioare menite sa creasca doza de atractivitate. Altfel spus, viitorii cumparatori vor putea opta si pentru o pereche de jante pe 19 inch in nuanta Satin Dark Grey, in timp ce clientii Range Rover-ului cu ampatament marit vor avea pentru prima oara la dispozitie un set de incaltari pe 22 inch.

Disponibile la vanzare incepand cu luna viitoare, noile Range Rover si Range Rover Sport MY2015 se mai pot lauda si cu o serie de imbunatatiri tehnologice, precum sistemele InControl Remote si InControl Secure ce ofera servicii ca SOS Emergency Call, Optimised Land Rover Assistance, Wi-Fi si, nu in ultimul rand, urmarirea automobilului in cazul in care acesta este furat.

Pentru cei interesati de cele doua modele ale producatorului britanic, reamintim ca pe lista cu motorizari regasim si un TDV6 de trei litri si 258 cai putere, pe cand varful de gama este pus in miscare de o unitate V8 supraalimentata de cinci litri, capabila sa furnizeze nu mai putin de 510 cai putere si 625 Newton-Metri - indeajuns pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in aproximativ cinci secunde.

Range Rover 2015

Range Rover 2015

Range Rover 2015

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Iulie 2014