Noul Renault Duster, dezvaluit oficial. Modelul de top ofera 145 CP si 4x4 in standard

  • Renault prezinta oficial noul Duster
  • Modelul are cateva modificari comparativ cu versiunea Dacia
  • Versiunea de top ofera un motor de 145 CP
Distribuie pe Facebook

Renault a publicat in urma cu numai cateva momentele primele fotografii si informatii oficiale ale noului Duster.

La mai bine de doua luni si jumatate distanta de la prezentarea oficiala a celei de-a doua generatii a modelului Dacia Duster, Renault a luat la imbunatatit propria versiune a crossover-ului de la Mioveni, oferindu-i acesteia exact acelasi tratament.

De fapt, automobilul cu logo in forma de diamant prezinta cateva diferente atat la nivelul aspectului exterior, cat si in interior, principalele deosebiri aflandu-se in stransa legatura cu design-ul grilei frontale, respectiv gurilor de ventilatie din bord.

Noul Renault Duster

Seria elementelor comune continua aproape fara exceptii, noul Renault Duster preluand modelul... Daciei Duster si oferind climatizare automata, keyless entry, Blind Spot Warning sau patru camere care filmeaza la 360 de grade, printre altele.

Gama de motorizari ne pune iar fata in fata cu anumite diferente notabile, crossover-ul cu logo in forma de diamant adoptand in varianta de top un benzinar de doi litri si 145 CP, cuplat la o cutie automata si un sistem de tractiune integrala.

O alta deosebire majora intre cele doua modele Duster consta in faptul ca automobilul comercializat pe piata sub brand-ul Renault va fi comercializat alaturi de unitatea SCe 115 in compania unei transmisii manuale sau a uneia de tip CVT.

Intr-un final, oferta de propulsie a crossover-ului cu logo in forma de diamant se incheie cu propulsoarele dCi 85/90 si dCi 110, motorul de 110 CP inspirandu-se de la versiunea Dacia si propunand, in mod optional, o automata cu dublu ambreiaj.

Pentru moment nu exista niciun fel de informatie oficiala cu privire la disponibilitatea ori lista de preturi a noului Renault Duster, la fel cum raman totodata un mister si data, respectiv salonul unde va avea loc premiera publica.

Noul Renault Duster

Noul Renault Duster

Noul Renault Duster

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Noul Renault Duster
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2017