Noul Sandero RS a fost prezentat oficial. Ar trebui sa apara si o versiune Dacia?

Noul Sandero RS a fost prezentat oficial. Ar trebui sa apara si o versiune Dacia?
  • Noul Renault Sandero RS a fost prezentat in mod oficial
  • Facelift-ul aduce mai multe modificari de ordin vizual
  • Propulsia va fi asigurata in continuare de un 2.0 aspirat
Distribuie pe Facebook

Dezvoltat special pentru piata auto din America de Sud, automobilul in cauza ofera o motorizare aspirata de doi litri si pana la 150 de cai putere. Mai multe detalii in cele ce urmeaza.

Anuntat in urma cu mai bine de patru ani, chiar la mijlocul acestei decade, primul Sandero RS din istorie a primit de curand un binemeritat facelift. Disponibil in schimbul a 69.690 de reali, echivalentul a 15.658 de euro la cursul zilei de astazi, automobilul in cauza ofera in continuare o motorizare aspirata de doi litri.

Pe benzina, unitatea cu patru cilindri in linie dezvolta o putere maxima de 145 de cai, care creste cu 5 CP, pana la un total de 150 de cai putere, atunci cand este alimentata cu etanol. Cuplul motor se ridica, in schimb, la 201, respectiv 205 Nm - in functie de tipul carburantului pentru care s-a optat.

Renault Sandero RS Facelift

In stilul caracteristic originalului, noul Sandero RS Facelift mizeaza pe o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza si de-aceasta data opt secunde. Acum, daca vine vorba despre viteza de top, numarul magic este 202 (km/h, evident).

Din punct de vedere estetic, automobilul sud-american se remarca prin spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus praguri laterale proeminente si jante din aliaj de dimensiuni generoase. Meniul exterior continua cu diferite detalii contrastante, o evacuare dubla si, nu in ultimul rand, eleron pentru plafon.

Conform presei, primul Sandero RS din istorie se bucura in standard - in versiunea cu facelift, inclusiv de climatizare automata, camera pentru marsarier sau cruise control cu limitator de viteza. Fara costuri suplimentare sunt oferite insa si sistemul de infotainment Media Nav Evolution sau asistentul la pornirea in rampa.

Renault Sandero RS Facelift

Renault Sandero RS Facelift

Renault Sandero RS Facelift

Renault Sandero RS Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Renault Sandero RS Facelift
mai multe