Noul Sandero sud-american a fost prezentat oficial. Ar putea arata la fel si versiunea Dacia?

Noul Sandero sud-american a fost prezentat oficial. Ar putea arata la fel si versiunea Dacia?
  • Divizia braziliana a companiei Renault publica primele fotografii oficiale ale noului Sandero sud-american
  • Versiunea imbunatatita a hatch-ului de clasa subcompacta vine cu diferite elemente exterioare usor restilizate
Distribuie pe Facebook

Divizia braziliana a companiei Renault a publicat zilele acestea primele fotografii oficiale ale noului Sandero sud-american.

La mai bine de cinci ani de la momentul premierei sale sud-americane, cea de-a doua generatie a versiunii Renault Sandero primeste un binemeritat facelift.

Comparativ cu modelul original, lansat pe piata in 2014, varianta imbunatatita a hatch-ului de clasa subcompacta vine cu mici modificari la nivel de parte frontala.

Noutatile continua in partea posterioara a caroseriei, acolo unde principalul element de atractie il reprezinta blocurile optice echipate cu tehnologie LED.

Pana la acest moment, divizia braziliana a companiei Renault - care se afla in spatele acestor poze, nu a publicat niciun cadru cu interiorul lui Sandero Facelift.

Din peisaj lipsesc, de asemenea, si informatiile oficiale referitoare la potentiale imbunatatiri de ordin tehnic pentru hatchback-ul de clasa subcompacta.

Mai mult decat atat, de vazut ramane si daca, dar si in ce masura modificarile enumerate anterior vor ajunge pe modelul comercializat sub sigla Dacia.

Renault Sandero Facelift

Renault Sandero Facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe