Noul SEAT Leon ST Cupra e cel mai rapid break de la Nurburgring

Noul SEAT Leon ST Cupra e cel mai rapid break de la Nurburgring
  • Noul SEAT Leon ST Cupra este cel mai rapid break de la Nurburgring
  • Mdelul spaniol de clasa compacta se lauda cu un timp de 7:58 secunde
  • Printre masinile depasite se numara si BMW-urile M3 E92 si M5 sau Audi-ul R8 V8
Distribuie pe Facebook

Printre victimele cu greutate ale modelului spaniol de clasa compacta se regasesc inclusiv BMW-urile M3 E92 si M5 E60, Audi-ul R8 V8, Mercedes-ul CLK63 AMG Black Series sau Aston-ul DBS.

Dezvaluit in premiera mondiala chiar in primavara acestui an, cu ocazia salonului auto desfasurat la Geneva in perioada 5 - 15 martie, noul SEAT Leon ST Cupra a luat prin surprindere intreaga lume cu specificatiile sale de ordin tehnic.

Iar acum nu ne referim in nici intr-un caz la capacitatea uriasa de incarcare a portbagajului, de pana la 1.470 de litri, ci mai degraba la valorile maxime ale propulsorului 2.0 turbo prezent la datorie, ce numara 280 CP si 350 Nm in versiunea de top.

SEAT Leon ST Cupra - Galerie Foto

SEAT Leon ST Cupra - Galerie FotoSEAT Leon ST Cupra - Galerie Foto

Astfel, odata bifata si transmisia automata cu dublu ambreiaj oferita in mod optional, acceleratia de la 0 la 100 km/h va sosi dupa fix sase secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la pragul celor 250 de kilometri pe ora.

Dar noul SEAT Leon ST Cupra nu se descurca exceptional doar in linie dreapta, cea mai buna dovada in acest sens fiind reprezentata de timpul de numai sapte minute si 58 de secunde - o performanta care reseteaza cu 11 secunde recordul vechiului Audi RS4 Avant.

In plus, printre victimele cu greutate ale modelului spaniol de clasa compacta se mai numara si BMW-urile M3 E92 si M5 E60, Audi-ul R8 V8, Mercedes-ul CLK63 AMG Black Series sau chiar Aston-ul DBS.

Ce-ar mai fi de spus dupa aceasta ultima afirmatie? Absolut nimic, cu exceptia faptului ca noul SEAT Leon ST Cupra poate fi al tau pentru suma minima de 32.950 de euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze SEAT Leon ST Cupra - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Mai 2015