Noul Subaru Forester a debutat oficial. Cea de-a sasea generatie a legendarului produs japonez ofera un motor Boxer de 2.5 litri, display central cu diagonala de 11.6 inch si instalatie audio de la Harman Kardon

Noul Subaru Forester a debutat oficial. Cea de-a sasea generatie a legendarului produs japonez ofera un motor Boxer de 2.5 litri, display central cu diagonala de 11.6 inch si instalatie audio de la Harman Kardon
  • Noul Subaru Forester a debutat oficial
  • Cea de-a sasea generatie a legendarului produs japonez ofera un motor Boxer de 2.5 litri, display central cu diagonala de 11.6 inch si instalatie audio de la Harman Kardon
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem avansat de tractiune integrala. Disponibil in standard, indiferent de nivelul de echipare pentru care cumparatorul a optat.

Deconspirat de peste 40 de imagini scapate recent - chiar la inceputul acestei saptamani, pe internet, noul Subaru Forester VI a renuntat, in cursul zilei de vineri, la toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Avand sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, abia peste cateva luni, din primavara anului urmator, respectivul model masoara aproximativ 4.655 de milimetri in lungime, potrivit unui comunicat pus de compania japoneza la dispozitia presei de specialitate.

Subaru Forester

Subaru Forester

Pe lista cu dimensiuni a SUV-ului cu pricina se mai regasesc, conform documentului mentionat anterior, atat o latme de 1.828 de milimetri, cat si o inaltime de 1.729 de milimetri, pe cand valoarea caracteristica ampatamentului se invarte in jurul valorii de 2.669 de milimetri - important de precizat. Primele detalii date publictatii anunta - totodata, si o garda la sol de minim 220 de milimetri.

In compartimentul motor, noul Subaru Forester VI gazduieste - precum generatia cu numarul cinci, pe care, de altfel, o si inlocuieste, un Boxer de 2.5 litri, pe benzina, ce dezvolta, de aceasta data, 180 de cai. Putere maxima livrata, mai mult ori mai putin surprinzator, rotilor de pe ambele punti, prin intermediul cutiei Lineartronic CVT si - de asemenea, al sistemului de tractiune integrala Symmetrical All-Wheel Drive, dotari oferite de japonezi fara costuri suplimentare, indiferent de configuratia aleasa.

Nota de plata nu reprezinta - in prezent, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa reteta specifica masinii in cauza cuprinde inclusiv jante cu diametrul de pana la 19 inch, confectionate din aliaj usor. Din peisaj nu lipsesc - ce este drept, nici farurile cu tehnologie LED, dar nici tapiteria realizata din piele partial perforata, combinata cu multiple elemente contrastante.

Acelasi nou Subaru Forester a mai pregatit, intr-un final, o instalatie audio de inalta fidelitate - semnata de specialistii de la Harman Kardon. Cea de-a sasea generatie a legendarului vehicul japonez bucurandu-se si de scaune fata actionate electric - cu functie de ventilatie, de o bancheta spate incalzita, climatizare cu reglare automata, pe doua zone a temperaturii, un ecran central cu diagonala de 11.6 inch, incarcare wireless a telefonului mobil, camera de 360 de grade, volan cu design in trei spite.

Subaru Forester

Subaru Forester

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (98) Poze Subaru Forester
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Noiembrie 2023