Noul Subaru Impreza 2012 - poze LIVE de la New York

Subaru a prezentat in cadrul Salonului Auto de la New York ultima generatie de Impreza, in variantele sedan si hatchback. Masina se prezinta ca fiind cea mai incapatoare Impreza fabricata pana acum, dar si cea mai economica. Insa nu modelul stoc ne intereseaza pe noi, ci urmatoarea varianta WRX STI, nu-i asa?
Distribuie pe Facebook

Noul Subaru Impreza 2012 este aici! La New York, in standul japonezilor de la Subaru, au aparut primele exemplare sedan si hatchback de Impreza, insa in variantele cele mai... slabe. Dar asa este si normal, chiar daca toti entuziastii marcii asteapta cu sufletul la gura versiunile de raliu omologate pentru strada WRX si WRX STI.

Noul Subaru Impreza 2012 - poze LIVE de la New York

Noul Impreza 2012 are un aspect complet nou, mai docil si mai cuminte decat orice alta generatie trecuta. Si conform producatorilor, este si cea mai economica dintre toate. Asta datorita in primul rand unui motor complet nou facut de Subaru, tot de tip boxer, dar si a unei greutati mai scazute. Motorul de 2 litri produce 148 de cp si este aspirat, fiind cuplat la o cutie de viteze manuala sau automata. Evident, aceeasi tractiune integrala Symmetrical AWD marca Subaru va fi prezenta. Insa cea mai interesanta veste dintre toate este consumul acestei masini: numai 6.5 litri la 100 km in afara si 8 litri in mediul urban. Sa fie oare adevarat?

Noul Subaru Impreza 2012 - poze LIVE de la New York

Noul Impreza este mai lung decat vechiul model cu 2,5 cm, ceea ce se traduce cu mai mult spatiu interior, dar acelasi litraj la portbagaj. Ambele variante prezentate, sedan si hatchback, vor intra in productia de serie incepand din aceasta vara, insa pretul nu este momentan publicat. Si, asa cum ne-au obisnuit, ulterior vor prezenta si versiunile sport. Iar cei de la Mitsubishi nu vor ezita sa prezinta replica, cu Lancer EVO.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noul Subaru Impreza 2012 - poze LIVE de la New York
mai multe