Noul Subaru Impreza a debutat oficial. Japonezii nu ofera decat o versiune hatchback. Cum arata in realitate

Noul Subaru Impreza a debutat oficial. Japonezii nu ofera decat o versiune hatchback. Cum arata in realitate
  • Noul Subaru Impreza a debutat oficial
  • Japonezii nu ofera decat o versiune hatchback
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitie numai doua motorizari - ambele cuplate la o transmisie CVT. Mai mult sau mai putin surprinzator.

Dezvelit publicului larg cu doar cateva zile in urma - chiar la mijlocul saptamanii trecute, noul Subaru Impreza isi va intampina clientii alaturi de numeroase surprize. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul urmatoarelor luni, incepand cu primavara anului 2023, respectivul vehicul de clasa compacta nu va fi disponibil, au tinut japonezii sa mentioneze, decat intr-o singura varianta de caroserie: hatchback cu cinci portiere. Din meniu a disparut - dupa cate se precizeaza intr-un comunicat de presa, si cutia manuala, propulsoarele instalate sub capota, in compartimentul motor, bucurandu-se de serviciile unei transmisii tip CVT.

Totodata, materialul in cauza anunta si relansarea nivelului de echipare Impreza RS, dupa o pauza de peste o decada, optiunea in cauza bucurandu-se de prezenta unei unitati cu o capacitate cilindrica de 2.5 litri, proiectata pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 182 de cai putere - comparativ cu optiunile Base si Sport, ce dispun de un agregat de doi litri, sinonim cu un total de 152 CP. Daca vine vorba, in schimb, despre parte tehnologica, printre dotarile anuntate initial se numara - daca mai trebuia cumva adaugat, si blocuri optice cu LED, jante cu diametrul de 18 inch, tractiune integrala, instalatie audio de la Harman Kardon, compusa dintr-un numar de zece difuzoare, un display central masiv, cu diagonala de pana la 11.6 inch, etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2022