Noul SUV cu motor BI-TURBO DIESEL s-a lansat si in Romania. Cutia automata si tractiunea integrala sunt standard

Noul SUV cu motor BI-TURBO DIESEL s-a lansat si in Romania. Cutia automata si tractiunea integrala sunt standard
  • Ford vinde in Romania noul Edge Facelift cu cel putin 42.750 de euro
  • SUV-ul american este disponibil alaturi de motorizari diesel de 2.0 litri
  • Un sistem de tractiune integrala se regaseste pe lista cu dotari standard
Distribuie pe Facebook

In configuratia de top, versiunea imbunatatita a modelului Ford Edge porneste de la 55.250 de euro. Vorbim despre un pret cu aproape 6.000 de euro mai mare comparativ cu suma ceruta de Volkswagen pe cel mai accesibil Touareg de ultima generatie.

Lansat pe piata in urma cu aproximativ cinci ani, actualul Ford Edge a primit de curand un binemeritat facelift. In Romania, versiunea imbunatatita a celui mai mare SUV comercializat de americani in Europa porneste de la 42.750 de euro, suma in schimbul careia ofera o motorizare turbodiesel de doi litri si 190 de cai putere, conectata la o transmisie manuala cu sase rapoarte.

Ford Edge Facelift

Ford Edge Facelift

Pentru clientii mai pretentiosi, acelasi automobil este disponibil la vanzare si impreuna cu un propulsor 2.0 bi-turbodiesel, care lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt trepte de viteza. Indiferent de unitatea pentru care s-a optat, dar si de nivelul de echipare bifat, un sistem performant de tractiune integrala - controlat cu ajutorul inteligentei artificiale, se afla pe lista cu dotari standard.

Si daca tot veni vorba despre dotarea standard, inclusiv cel mai accesibil Ford Edge dispune de lumini de zi, lampi de ceata si blocuri optice posterioare cu tehnologie LED, de jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, dar si de climatizare automata cu reglare a temperaturii pe doua zone. Fara costuri suplimentare sunt oferite si camera pentru marsarier ori cruise control-ul, de exemplu.

Clientii care urmeaza sa serveasca versiunea imbunatatita a celui mai mare SUV comercializat de americani in Europa in configuratia de top, care pleaca de la 55.250 de euro, se vor bucura chiar si de tapiterie din piele, iluminare ambientala sau scaune cu reglare electrica si functie de incalzire. La toate acestea se adauga un sistem audio B&O, incarcare wireless a telefonului mobil, plus altele.

Ford Edge Facelift

Ford Edge Facelift

Ford Edge Facelift

Ford Edge Facelift

Ford Edge Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Ford Edge Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Mai 2019