Noul SUV de la Honda este tot ce ti-ai putea dori. Are aproape 200 de cai si consuma 5.3 l/100 de km

Noul SUV de la Honda este tot ce ti-ai putea dori. Are aproape 200 de cai si consuma 5.3 l/100 de km
  • Honda prezinta noul CR-V Hybrid
  • Debuteaza in octombrie la Paris
  • Sistemul de propulsie hibrid dezvolta 184 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Constructorul nipon de automobile a publicat primele informatii si imagini cu noul CR-V Hybrid. SUV-ul este asteptat sa debuteze in fata publicului larg in luna octombrie la Paris iar primele exemplar vor ajunge in showroom-uri la inceputul anului viitor.

Foarte multi constructori mari de automobile au anuntat ca vor absenta de la Salonul Auto de la Paris, care isi deschide portile la inceputul lunii octombrie, dar nu si niponii de la Honda. Acestia vin la evenimentul din capitala Frantei cu mai multe modele, inclusiv un exemplar unicat Civic Type R dar si cu noul CR-V Hybrid.

Primele imagini si informatii oficiale despre acesta din urma tocmai au fost publicate pe internet. Desigur, marea noutate este sistemul de propulsie, pentru ca din punct de vedere estetic CR-V Hybrid este identic cu CR-V-ul standard, cu exceptia logo-ului "hybrid" amplasat pe aripa frontala.

Honda CR-V Hybrid

Dar sa trecem la partea interesanta. Noua Honda CR-V Hybrid dispune de un motor pe benzina de 2.0 litri i-VTEC, un motor electric si un set de baterii. In total, acest ansamblu dezvolta 184 de cai putere si 315 Nm cuplu, pe care ii livreaza fie puntii fata, fie ambelor punti, prin intermediul unei cutii de viteze automate cu raport fix. Pe langa toate acestea, mai exista si un motor/generator secundar.

In ceea ce priveste consumul de combustibil, niponii declara pentru versiunea cu tractiune fata un consum mediu mixt de 5.3 litri/100 de kilometri si pentru varianta 4x4 un consum de 5.5 litri/100 de kilometri.

Honda CR-V Hybrid

Soferul va avea la dispozitie trei moduri de condus: EV Drive inseamna ca motorul termic este oprit iar unitatea electrica este hranita cu energia stocata in baterii, in modul Hybrid Drive agregatul pe benzina alimenteaza generatorul secundar care suplimenteaza energia din baterii iar Engine Drive utilizeaza atat resursele motorului electric, cat si pe cele ale propulsorului i-VTEC.

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, noua Honda CR-V Hybrid debuteaza la inceputul lunii octombrie cu ocazia Salonului Auto de la Paris iar livrarile demareaza in primvara anului viitor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2018