Noul SUV de la Mazda poate fi comandat in Romania, inclusiv cu motorul revolutionar SkyActiv-X

Noul SUV de la Mazda poate fi comandat in Romania, inclusiv cu motorul revolutionar SkyActiv-X
  • Se situeaza intre CX-3 si CX-5
  • Patru niveluri de echipare si trei motorizari
  • Poate fi comandat inclusiv cu acel SkyActiv-X de 2.0 litri
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile a publicat lista de preturi a noului model CX-30 aferenta pietei din Romania. SUV-ul nipon poate fi comandat in patru niveluri de echipare, inclusiv cu primul motor pe benzina cu aprindere prin compresie.

CX-30 este cel mai nou SUV din gama europeana a celor de la Mazda, un model care se situeaza intre CX-3 si CX-5. Acesta poate fi comandat si in Romania, acolo unde clientii pot alege unul dintre cele patru niveluri de echipare (Standard, Plus, GT si GT Plus) si trei motorizari.

Mazda CX-30

Cea mai accesibila Mazda CX-30 este cea echipata cu motorul SkyActiv-G de 2.0 litri, pe benzina, capabil de 122 CP si transmisie manuala cu sase trepte. Pretul de pornire in Romania este de 21.190 de euro iar ca si nivel de echipare vorbim, desigur, despre Standard.

Mazda CX-30

Dar nu lasa numele sa te pacaleasca pentru ca lista de dotari este destul de generoasa in cazul sau. Avem jante de aliaj de 16 inch, faruri, semnalizari si stopuri LED, oglinzi electrice, incalzite si rabatabile automat, ecran de 8.8 inch, aer conditionat manual, volan imbracat in piele, asistent inteligent de franare in oras, sistem monitorizare unghi mort si alte cateva sisteme de asistenta care sa-ti faca viata mai usoara in spatele volanului.

Mazda CX-30

Singurul CX-30 diesel propune un agregat SkyActiv-D de 1.8 litri si 116 CP. In echiparea Standard, cu cutie manuala si tractiune fata, un astfel de model costa cel putin 23.290 de euro. O versiune cu 4x4 si transmisie automata pleaca de la 29.990 de euro.

Mazda CX-30

Ultimele niveluri de echipare, adica GT si GT Plus, sunt rezervate pentru CX-30 cu motorizarea revolutionara SkyActiv-X de 2.0 litri. Este vorba despre acel agregat pe benzina cu aprindere prin compresie, sau cu alte cuvinte un motor care combina avantajele unui propulsor pe benzina cu cele ale unuia diesel.

Mazda CX-30

Un astfel de model costa cel putin 24.490 de euro si poate ajunge chiar si la 31.090 de euro daca bifezi transmisia automata si tractiunea integrala. Vei avea totusi 180 de cai putere cu care sa te joci.

Primele exemplare Mazda CX-30 vor ajunge in Romania incepand cu luna septembrie a acestui an.

Mazda CX-30

Mazda CX-30

Mazda CX-30

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mazda CX-30
mai multe