Noul Suzuki Ignis va debuta in Europa la Salonul Auto de la Paris

Noul Suzuki Ignis va debuta in Europa la Salonul Auto de la Paris
  • Suzuki Ignis va debuta la Salonul Auto de la Paris
  • Noul model beneficiaza de un design minimalist si de un design proaspat
  • Crossover-ul compact va fi disponibil la vanzare incepand din luna ianuarie 2017
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la Suzuki vin la Salonul Auto de la Paris cu noul lor crossover compact, modelul Ignis, care cu aceasta ocazie va debuta oficial pe taram european.

Bine-cunoscutul Salon Auto de la Paris este chiar dupa colt, iar printre noutatile pe care constructorii auto le aduc aici se afla si noul crossover compact al celor de la Suzuki.

Modelul Ignis vine cu un nou design minimalist, dar care in ciuda aspectului proaspat pastreaza totusi elementele clasice ale unui Suzuki.

Suzuki Ignis si Suzuki SX4 facelift

Datorita platformei pe baza careia a fost dezvoltat, noul crossover al constructorului japonez este mai rigid si mai usor decat predecesorul sau. Multumita unor serii de tehnologii noi, inclusiv sistemul Smart Hybrid Vehicle by Suzuki, Ignis reuseste sa pastreze un consum scazut de carburant, fara a face vreun sacrifiu in ceea ce priveste performantele.

Dupa debutul oficial, Suzuki-ul Ignis va fi disponibil la vanzare incepand din luna ianuarie a anului viitor.

Suzuki Ignis si Suzuki SX4 facelift

Alaturi de acest model, japonezii intentioneaza sa mai aduca la Paris si SX4-le facelift care vine cu o parte frontala modificata si un interior mai rafinat. O alta noutate in ceea ce priveste acest model, este inlocuirea motorului de 1.6 litri pe benzina, cu doua propulsoare turbo, unul de 1.0 litru si celalalt de 1.4 litri, amandoua beneficiind de o injectie directa.

Suzuki Ignis si Suzuki SX4 facelift

Pana acum ceva vreme, japonezii au tinut in mare secret facelift-ul acestui model, dar l-au dezvaluit pana la urma intr-un cadru restrans in Ungaria, unde cei prezenti au putut sa vada pentru prima data crossover-ul japonez.

Distribuie pe Facebook
mai multe