Noul Volkswagen CrossTouran

Noul Volkswagen CrossTouran
Numai bun pentru teren accidentat! Noul van de la Volkswagen, Touran care are si numele Cross strecurat prin denumire, este ceva mai inalt si gata sa abordeze gropile si terenul accidentat in timp ce tot neamul calatoreste cu el.
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a anuntat de curand lansarea oficiala a lui CrossTouran, o versiune noua si modificata a VAN-ului Touran. Cuvantul Cross a mai aparut si pe alte modele, precum Polo sau Golf, cazuri in care masinile hatchback clasice au devenit niste mini-masinute de teren, chiar daca nu aveau tractiune integrala. Insa au primit o garda la sol mai mare si un aspect ceva mai agresiv, care te pacaleste ca ai avea de-a face cu o masina de off-road in miniatura.

Noul Volkswagen CrossTouran

Acum se pare ca cei din grupul VAG au vrut sa transforme si dubita simpatica intr-o masina de teren, numai buna de mers la plaja sau la munte. Noul monospace de la VW este acum oficial lansat si in versiunea Cross, care vine cu ceva noutati. De exemplu, acesta vine cu un kit nou de caroserie, cu arcade mari deasupra jantelor uriase de 17 inci. La acestea se mai adauga o suspensie noua, nu foarte agresiva, cu doar 2 cm mai mare decat un Touran normal. Deci... mai slabut cu performantele pe teren accidentat.

Noul Volkswagen CrossTouran

Noul CrossTouran va putea fi admirat in tabla si sticla la urmatorul salon auto de la Paris.

Noul Volkswagen CrossTouran

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Volkswagen CrossTouran
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 August 2010