Noul Volkswagen Golf VII va fi prezentat oficial pe 4 septembrie

Noul Volkswagen Golf VII va fi prezentat oficial pe 4 septembrie
Desi majoritatea surselor indicau Salonul Auto de la Paris ca loc sigur de debut, cea de-a saptea generatie a modelului Volskwagen Golf va fi prezentata oficial cu aproximativ trei saptamani mai devreme, in cadrul unui eveniment organizat in Berlin, la data de 4 septembrie.
Distribuie pe Facebook

Urmand a fi construita pe noua platforma modulara a Grupului Volkswagen, arhitectura MQB ce gazduieste deja ultimele generatii ale modelelor Audi A3 si Seat Leon, viitorul Golf 7 se anunta a fi mai lung si mai lat decat versiunile anterioare. De asemenea, o serie de modificari vor fi operate si asupra aspectului estetic, viitorul Volkswagen Golf VII urmand a fi inzestrat cu un design ceva mai sportiv decat pana acum.

In ceea ce priveste aspectul tehnic, noul Volkswagen Golf 7 va fi disponibil in compania unei game variate de motorizari, ce va include in componenta sa atat propulsoare pe benzina, cat si unitati pe motorina. De asemenea, de pe lista cu bunatati nu vor lipsi nici motoarele 1.2, respectiv 1.4 TSI echipate cu sistem de dezactivare a cilindrilor, viitorii clienti urmand a avea la dispozitie chiar si versiuni hibrid sau variante complet electrice. Asa cum era de asteptat, nu vor fi dati uitarii nici iubitorii modelelor de inalta performanta, acestia putand opta la un moment dat atat pentru un model GTI, cat si pentru unul R.

Mai multe informatii vor fi disponibile in perioada imediat urmatoare sau, cel mai tarziu, pe data de 4 septembrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 August 2012