Noul Volkswagen TOUAREG de acum si cu motor pe benzina. Disponibil si in Romania de la 51.335 euro

Noul Volkswagen TOUAREG de acum si cu motor pe benzina. Disponibil si in Romania de la 51.335 euro
  • Noul Touareg a primit o motorizare pe benzina
  • Dezvolta 340 de cai putere
  • Poate fi comandat si in Romania
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a anuntat o noua motorizare pe benzina pentru Touareg-ul de ultima generatie. Aceasta este disponibila si pe piata din Romania, unde porneste de la 51.335 de euro.

Pana acum, cei care doreau sa comande noul Volkswagen Touareg aveau de ales doar intre doua motorizari diesel, una dintre ele tocmai intrata in gama. SUV-ul german a debutat cu un propulsor V6 TDI iar recent a primit si un V8 TDI care livreaza ambelor punti 421 de cai putere.

Volkswagen Touareg

Acesta din urma ramane, cel putin momentan, varful de gama, dar de azi incolo noul Volkswagen Touareg poate fi comandat si cu o motorizare pe benzina. Este vorba despre un agregat de 3.0 litri V6 TFSI, dotat desigur cu un filtru de particule pentru a se incadra in noile norme de emisii WLTP.

Volkswagen Touareg

Cel de la volan are la dispozitie 340 de cai putere si 450 Nm cuplu, dar si o transmisie automata cu opt rapoarte si tractiune integrala. In aceste conditii, masina atinge 100 de km/h in 5.9 secunde iar acul vitezometrului se opreste la 250 de km/h. Consumul mediu declarat de producator este de 8.9 litri/100 de kilometri.

Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg V6 3.0 TFSI este disponibil si pe piata din Romania, dar numai impreuna cu nivelul de echipare Style. Pretul de pornire pentru aceasta varianta este de 51.335 de euro si vine cu o lista lunga de dotari.

Volkswagen Touareg

Printre acestea amintim climatizare pe doua zone, scaune fata incalzite, cruise control adaptiv, Front Assist si Forward Collision Warning cu functie pentru detectarea pietonilor, Lane Assist, Park Pilot, jante pe 18 inch, faruri, lumini de zi si stopuri cu LED, sistem de pornire fara cheie, sistem de infotainment Discover Pro cu ecran de 9.2 inch dar si un sistem audio cu 8 incinte.

Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Volkswagen Touareg
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Martie 2019