Noul Volvo XC90 Excellence ofera patru scaune individuale si lux cat cuprinde

Noul Volvo XC90 Excellence ofera patru scaune individuale si lux cat cuprinde
  • Volvo prezinta la Shanghai noul XC90 Excellence
  • SUV-ul suedez ofera patru scaune si lux cat cuprinde
  • Nu lipsesc din meniu nici pielea sau lemnul
Distribuie pe Facebook

XC90 Excellence este numele surprizei pregatite de Volvo pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Shanghai. Dupa cum o sugereaza si denumirea sa, SUV-ul suedez se bucura de toate dotarile necesare pentru a concura inclusiv cu o limuzina.

Multiplele detalii cromate proaspat aparute in peisaj, respectiv jantele din aliaj cu design in opt spite iti vor capta numaidecat atentia, insa nu acestea sunt elementele care transforma noul Volvo XC90 Excellence intr-una dintre cele mai spectaculoase aparitii ale segmentului SUV.

Nu, deloc. Si asta pentru ca, cel putin atunci cand vine vorba despre cazul de fata, principala atractie o reprezinta de departe departamentul interior, acolo unde cele patru scaune individuale despartite de o consola centrala ce se intinde de-a lungul intregului cockpit fac legea.

Volvo XC90 ExcellenceVolvo XC90 Excellence

Volvo XC90 Excellence

Deloc surprinzator, viitorii pasageri se vor bucura si de o tapiterie din piele partial perforata - acompaniata atat de ornamente din lemn masiv, cat si de accente metalice, surprizele continuand cu compartimentul refrigerator ce gazduieste doua pahare Orrefors realizate manual din cristal.

Intr-un final, noul Volvo XC90 Excellence se mai poate lauda si cu o pereche de anvelope Pirelli dotate cu tehnologia Noise Cancelling System, sistemul audio de inalta fidelitate ce include 19 difuzoare Bowers & Wilkins avand parte de toate conditiile necesare pentru a crea o experienta de neuitat.

Masutele retractabile si tabletele pozitionate in spatele scaunelor fata nu mai au nevoie de nici un fel de introducere sau prezentare, drept pentru care acceleram puternic catre linia de sosire si precizam ca luxosul SUV suedez va sosi la vanzare inainte de sfarsitul acestui an.

Nu avem inca nici un fel de informatie scrisa cu privire la gama de motorizari disponibila, insa primele fotografii oficiale dezvaluie ca printre optiunile pe care le vor avea la dispozitie viitorii clienti se va numara si unitatea T8 TwinEngine - ce combina un motor electric cu o unitate 2.0 pe benzina, dotata atat cu turbina, cat si cu compresor mecanic, pentru un total de 400 de cai putere si 640 de Newton-Metri.

Volvo XC90 Excellence

Volvo XC90 ExcellenceVolvo XC90 Excellence

Volvo XC90 Excellence

Nu te mai saturi de interiorul noului Volvo XC90 Excellence? Iata inca o serie de cadre memorabile:

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Volvo XC90 Excellence
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Aprilie 2015