Cum arata noul Volvo XC90. GALERIE FOTO si VIDEO in articol

Cum arata noul Volvo XC90. GALERIE FOTO si VIDEO in articol
  • Noul Volvo XC90 revine in peste 160 de imagini oficiale
  • SUV-ul suedez va debuta public in aceasta toamna, la Paris
  • Gama de motorizari promite optiuni dintre cele mai interesante
Distribuie pe Facebook

Deconspirat de cateva imagini oficiale scapate pe internet in cursul zilei de ieri, noul Volvo XC90 renunta astazi la toate secretele sale de ordin estetic si ni se dezvaluie atat in detaliu, cat si in ansamblu, intr-o galerie cu peste 160 de fotografii exterioare si interioare.

Urmand a debuta in mod public la inceputul lunii octombrie, atunci cand Salonul Auto de la Paris isi va deschide larg portile, cea de-a doua generatie a popularului SUV suedez iese in evidenta printr-un aspect mai degraba clasic decat futurist, designerii producatorului scandinav de automobile preferand majoritar liniile si formele traditionale in dauna celor indraznete si / sau excentrice.

Noul Volvo XC90 - Galerie Foto

Noul Volvo XC90 - Galerie FotoNoul Volvo XC90 - Galerie Foto

Noul Volvo XC90 - Galerie Foto

Asta nu inseamna insa neaparat ca rivalul nordicilor pentru trio-ul german ce cuprinde modelele Audi Q7, BMW X5 si Mercedes ML va fi catalogat drept un produs "invechit", LED-urile din componenta blocurilor optice frontale - inspirate de "ciocanul lui Thor", reprezentand o prima dovada a faptului ca nici nu poate fi vorba de asa ceva. Modernismul noului Volvo XC90 se regaseste insa in cea mai mare doza abia la nivel de interior, acolo unde ecranul tactil supradimensionat si lipsa aproape completa a butoanelor fizice promit sa atraga toate privirile celor din jur.

Din pacate, oficialii producatorului suedez de automobile nu s-au grabit sa detalieze (si) gama de motorizari alaturi de care va fi disponibila cea de-a doua generatie a popularului lor SUV, drept pentru care ne vedem nevoiti sa readucem in prim plan informatiile pe care le cunosteam deja. Altfel spus, optiunile viitoriilor clienti vor porni cu un D4 turbodiesel de 190 CP si vor continua cu un D5 twin-turbodiesel cu 225 CP.

Oferta pe benzina este chiar mai generoasa de atat - cel putin atunci cand vine vorba de numarul cailor putere, marea batalie urmand a se da intre o versiune T5 sinonima cu 254 CP si o varianta T6 care combina o turbina si un compresor mecanic pentru un total de 320 CP. Rolul de atractie principala ii revine insa noului Volvo XC90 T8, care se poate lauda cu nici mai mult, nici mai putin de 400 de cai putere. 400 CP obtinuti in urma imperecherii unei unitati supraalimentate pe benzina, de doi litri, cu un motor electric.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (220) Poze Noul Volvo XC90 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 August 2014