Noul X5 vine acum tunat din fabrica. BMW lanseaza mult-asteptatele accesorii M PERFORMANCE

  • BMW prezinta accesoriile M Performance pentru noul X5
  • Majoritatea elementelor exterioare sunt din fibra de carbon
  • Noul X5 este disponibil in Romania in trei versiuni de motorizare
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile prezinta gama de accesorii M Performance pe care le pot comanda clientii noului X5. Acestea includ mai multe elemente de caroserie si accesorii interioare, dar si un set de jante si anvelope speciale pentru off-road.

Noul BMW X5 este fara indoiala SUV-ul momentului. Mai mare, mai tehnologizat si mai puternic comparativ cu generatia pe care o inlocuieste, modelul german poate fi comandat de-acum incolo si cu accesorii M Performance pentru un aspect si mai sportiv, inspirate din cele utilizate de BMW in motorsport.

BMW X5 M Performance

Pentru exterior, bavarezii propun ornamente speciale pentru spoilere, un difuzor de aer imbunatatit, carcase noi pentru oglinzi sau praguri laterale modificate si inscriptionate M Performance. Majoritatea sunt confectionate fie din fibra de carbon, fie dintr-un material plastic de culoare neagra.

BMW X5 M Performance

Tot aici amintim setul de jante M Performance cu diametrul de 22 de inch, dar si sistemul de franare mai performant cu etriere vopsite in rosu.

BMW X5 M Performance

Chiar daca vorbim despre un vehicul cu garda inalta la sol care se descurca pe teren accidentat, noul BMW X5 poate fi comandat si impreuna cu un pachet Off-Road ( o premiera pentru brand-ul din Munchen ). Gama M Performance pluseaza cu un set de jante cu diametrul de 20 de inch si anvelope speciale all-terrain.

BMW X5 M Performance

Pentru habitaclu, BMW propune un volan M Performance imbracat in Alcantara (versiunea de top ofera elemente acoperite cu fibra de carbon), padele din carbon, covorase M Performance, dar si un pachet Drive Analyser care se va dovedi numai bun daca vrei sa mergi cu X5-ul pe circuit.

BMW X5 M Performance

Noul SUV al bavarezilor poate fi comandat in Romania in trei versiuni de motorizare: 30d, 40i si M50d. Varful de gama vine cu un propulsor de 3.0 litri diesel quad-turbo, care livreaza ambelor punti 400 de cai putere si 760 Nm cuplu. Pretul de pornire este de 92.582 de euro.

BMW X5 M Performance

BMW X5 M Performance

BMW X5 M Performance

BMW X5 M Performance

BMW X5 M Performance

BMW X5 M Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW X5 M Performance
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2018