Noutati Chevrolet la Salonul Auto de la Paris 2012

Noutati Chevrolet la Salonul Auto de la Paris 2012
Pe langa premiera mondiala a modelului Trax, un SUV de mici dimensiuni, Chevrolet va prezenta si alte noutati la Salonul Auto de la Paris, editia 2012. Cu un total de 10 modele noi lansate in decurs de doar 18 luni, de la inceputul anului 2011, legendara marca americana ii intampina pe clientii europeni cu o ofera bogata.
Distribuie pe Facebook
Si, pe masura ce marca lanseaza noi produse pe piata, portofoliul sau actual de autoturisme prezinta imbunatatiri care au rolul de a spori raportul calitate/pret, spre satisfactia cumparatorilor.
Modelul Spark
Autovehiculul Spark a fost construit pentru a fi incisiv si expresiv, iar designul sau revitalizat duce aceasta filosofie la un nivel superior. Grila dubla a radiatorului si bara de protectie fata reproiectate, precum si capacele farurilor si proiectoarele de ceata restilizate se imbina in mod armonios pentru a-i conferi modelului Spark o parte frontala complet noua. Modelul Spark este echipat, de asemenea, cu jante din aliaj de 14 si 15 inch reproiectate, care accentueaza postura mai sportiva si mai impozanta. In partea din spate, stopul central cu tehnologie LED, montat la inaltime, a fost integrat in spoilerul situat deasupra lunetei, asigurandu-i soferului o vizibilitate sporita in partea din spate.

Modificarile efectuate la interior includ noi elemente decorative, precum si o consola centrala reproiectata cu spatii de depozitare imbunatatite. Chevrolet Spark este propulsat de un motor pe benzina de 1 litru, cu o putere de 68 cp sau de 1,2 litri, cu o putere de 82 cp. Ambele motoare consuma 5 litri la 100 km in regim mixt, in timp ce nivelul de emisii de CO2 atinge 118 g/km.

Noutati Chevrolet la Salonul Auto de la Paris 2012

Orlando este disponibil acum cu un motor supraalimentat
Cumparatorii modelului Orlando vor aprecia puterea motorului pe benzina de 1,4 litri, care va completa oferta actuala ce include motorul pe benzina de 1,8 litri si motorul diesel de 2 litri. Aceasta noua unitate dezvolta o putere de 140 cp (103 kW) si genereaza un cuplu maxim de 200 Nm la turatii cuprinse intre 1.850 si 4.900 rpm.
Motorul este dotat standard cu tehnologia Start/Stop si cu o transmisie manuala cu sase trepte de viteza. Consumul mediu de carburant este de 6,2 litri/100 km in regim mixt. Datorita integrarii sistemului de servodirectie electrica (EPS) si a tehnologiei Start/Stop, cele doua variante cu eficienta dovedita ale motorului diesel de 2 litri din dotarea modelului Orlando vor fi si mai economice.

Alte functii noi pentru autovehiculele Orlando an model 2013 includ o camera video de mers inapoi si un scaun pentru pasagerul din fata care poate fi rabatat complet.

Noutati Chevrolet la Salonul Auto de la Paris 2012

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Noutati Chevrolet la Salonul Auto de la Paris
mai multe