Noutatile Salonului Auto de la Geneva 2014

Noutatile Salonului Auto de la Geneva 2014
  • Salonul Auto de la Geneva 2014 se desfasoara in perioada 6 - 16 martie
  • Vizitatorii show-ului elvetian vor putea admira zeci de premiere mondiale
  • Printre atractiile principale se numara si noul Ford Mustang
Distribuie pe Facebook

Cea de-a 84-a editie a Salonului Auto de la Geneva, unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din lume, incepe pe 6 martie. Pana atunci insa, iata cateva dintre noutatile pe care cei mai mari producatori auto din lume le vor aduce in fata publicului.

  • Audi

Audi S1

Audi se prezinta la Geneva cu mai multe surprize pregatite fanilor marcii din Ingolstadt si nu numai. Primul pe lista este cel mai nou mini hot-hatch, Audi S1, versiunea de inalta performanta a lui A1. Pe langa S1, Audi va prezenta si noile modele TT si S3 Cabriolet, dar si o editie speciala RS4, denumita Nogaro si dedicata implinirii a 20 de ani de la lansarea modelului RS2 Avant.

  • BMW

BMW Seria 4 Gran Coupe

Producatorul bavarez aduce si el doua noutati mult asteptate. Este vorba despre Seria 2 Active Tourer, rivalul direct al noului Mercedes B-Class si primul model BMW cu tractiune fata, precum si despre noul Seria 4 Gran Coupe.

  • Citroen

Citroen C4 Cactus - Galerie Foto

Noul Cactus, crossover-ul care arata exact ca si conceptul prezentat in toamna lui 2013, va reprezenta punctul de atractie din cadrul standului Citroen de la Geneva. Modelul este primul din noua gama cu preturi accesibile a francezilor, denumita C-line.

Citroen prezinta si noua versiune a lui C1, masina de oras care imparte platforma cu Peugeot 107 si Toyota Aygo.

  • Ferrari

Ferrari California T

Celebra companie italiana isi va prezenta la Geneva noul California T. Motorul V8 Turbo ascuns sub capota dezvolta 560 CP si are un cuplu marit cu aproape 50% fata de actuala versiune.

  • Ford

Ford Mustang - Galerie Foto

Vedeta standului Ford va fi noul Focus, o masina cu un design revizuit, inspirat din ultimul Fiesta, cu o parte frontala imbunatatita, un interior modificat si noi optiuni de motorizare. Alaturi de noul Focus vine in Europa si Ford Mustang, iconicul "muscle car" al americanilor, aflat in cel de-al 50-lea an de existenta.

  • Lamborghini

Lamborghini Huracan LP610-4

Inlocuitorul modelului Gallardo, noul Lamborghini Huracan isi va face debutul oficial pe 6 martie. Cu un motor de 5.2 litri, capabil sa dezvolte 610 cai putere, supercarul italian va ajunge la vanzare abia in 2015.

  • Mercedes

Mercedes S-Class Coupe

Noul S-Class coupe a fost dezvaluit recent pe internet, insa la Geneva va fi prezentat live. Tot aici va debuta si noul C-Class Estate.

Distribuie pe Facebook
mai multe