Nu e rau. Nu e rau deloc. Noul SEAT Ateca ni se arata din fiecare unghi si coltisor in aceasta super galerie foto

Nu e rau. Nu e rau deloc. Noul SEAT Ateca ni se arata din fiecare unghi si coltisor in aceasta super galerie foto
  • SEAT publica o noua galerie foto a modelului Ateca
  • Primul SUV din istoria marcii spaniole a debutat la Geneva
  • Clientii au la dispozitie motorizari cu pana la 190 CP
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala la inceputul acestei primaveri, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva intre 3 si 13 martie, primul SUV din istoria marcii SEAT revine astazi intr-o superba galerie foto compusa din peste 100 de imagini interioare si exterioare.

Inainte insa de a admira noul Ateca din fiecare unghi si coltisor al sau, tinem sa reamintim ca modelul in cauza este disponibil la vanzare alaturi de o gama variata de motorizari turbo pe benzina si motorina.

Lista cu optiuni porneste cu unitatea 1.0 TSI, ce produce un total de 115 CP si 200 Nm. Echipat cu acest propulsor, primul SUV din istoria marcii SEAT are nevoie de 11 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

SEAT Ateca - Galerie FotoSEAT Ateca - Galerie Foto

O alegere mai inspirate este motorul 1.4 TSI de 150 CP si 250 Nm, disponibil inclusiv alaturi de cutia DSG cu dublu ambreiaj si sistemul de tractiune integrala 4Drive. Drept urmare, valoarea din dreptul sprintului 0 - 100 km/h variaza intre 8.5 si 9.0 secunde.

Pentru cei care prefera motorizarile TDI, noul Ateca ofera - pentru inceput - un 1.6 cu 115 CP si 250 Nm sub capota. Primii 100 km/h vin in cazul de fata dupa aproximativ 11.5 secunde, anunta oficialii spanioli.

SEAT Ateca - Galerie FotoSEAT Ateca - Galerie Foto

Urmeaza apoi unitatea 2.0 TDI, disponibila atat intr-o versiune de 150 CP si 340 Nm, cat si intr-o varianta de 190 CP si 400 Nm. Aceasta reprezinta optiunea ideala in cazul in care vrei sa te bucuri si de cutia DSG cu dublu ambreiaj, respectiv sistemul de tractiune integrala 4Drive.

In ceea ce priveste acceleratia de la 0 la 100 km/h, fisa tehnica a primului SUV din istoria marcii SEAT indica un timp de 7.5 secunde pentru modelul de 190 CP, respectiv intre 8.5 si 9.0 secunde pentru cele de 150 CP.

SEAT Ateca - Galerie FotoSEAT Ateca - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (105) Poze SEAT Ateca - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2016