Nu e un S-Class, ci o Lada. Uite cum arata rivalul mai luxos al Daciei Logan

Nu e un S-Class, ci o Lada. Uite cum arata rivalul mai luxos al Daciei Logan
  • Lada publica primele fotografii si informatii oficiale ale modelului Vesta Signature
  • Automobilul cu pricina se lauda cu patru scaune individuale si o lungime de 4.4 metri
  • Tot la capitolul vesti bune putem trece si pielea in doua culori sau climatizarea automata
Distribuie pe Facebook

Rusii de la Lada au publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale modelului Vesta Signature, un automobil care impresioneaza in special prin cele patru scaune individuale din dotare.

Lansata cu surle si trambite la mijlocul toamnei trecute, noua Lada Vesta ar putea avea parte in curand si de o versiune cu ampatament marit. Botezata Signature, varianta cu pricina se afla momentan la stadiul de experiment si va fi construita intr-un total de numai zece exemplare.

Comparativ cu modelul standard, automobilul dezvaluit in cursul acestei dimineti de compania rusa ofera un plus de 250 de milimetri atat la nivelul lungimii, cat si al ampatamentului, cele doua valori crescand astfel pana la 4.660, respectiv 2.885 milimetri.

Lada Vesta Signature

Lada Vesta Signature

Drept urmare, ocupantii locurilor spate au acum la dispozitie mai mult spatiu ca oricand, inlocuirea banchetei cu doua scaune individuale - incalzite si despartite de o consola centrala care se poate lauda inclusiv cu suport pentru pahare - fiind o alta veste buna pentru acestia.

Tot la capitolul dotari remarcabile putem trece, de asemenea, si pielea in doua culori oferita alaturi de cusaturi contrastante, sistemul de climatizare cu reglare pe doua zone, senzorii de parcare sau jantele din aliaj cu design in opt spite.

Informatiile oficiale privind gama de motorizari lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa in cazul in care va ajunge in stadiul de a fi produsa in serie, ei bine... nu ar fi de mirare ca noua Lada Vesta Signature sa preia de la modelul standard unitatile pe benzina de 1.6 sau 1.8 litri.

Pana ce va ajunge - asta daca, in cele din urma, va si ajunge, in showroom-urile companiei ruse, automobilul dezvaluit in cursul acestei dimineti va fi testat in conditii reale pentru ca inginerii marcii sa stie ce mai au si ce nu de imbunatatit.

Lada Vesta Signature

Lada Vesta Signature

Lada Vesta Signature

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Lada Vesta Signature
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2016