Nu mai are nimic in comun cu vechea generatie. Noul model arata de milioane de ori mai bine!

Nu mai are nimic in comun cu vechea generatie. Noul model arata de milioane de ori mai bine!
  • Hyundai a lansat noul Santa Fe in Coreea de Sud
  • Gama de motorizari cuprinde trei unitati turbo
  • In perioada urmatoare va fi lansata si o versiune europeana
Distribuie pe Facebook

Adio, filme si fotografii spion, asteptarea a luat sfarsit! Hyundai a lasat deoparte misterul si a publicat intr-un final, in cursul acestei dimineti, primele detalii si imagini ale noului Santa Fe.

Proaspat lansat in Coreea de Sud, automobilul cu pana la trei randuri de scaune si sapte locuri la interior propune un design extrem de interesant, mai ales la nivelul partii frontale - acolo unde luminile de zi au fost pozitionate in apropierea capotei, fapt care a facut ca farurile sa coboare in bara.

Grila supradimensionata a radiatorului, formele bine conturate ale profilului lateral sau detaliile "ascunse" in stopuri completeaza lista atractiilor exterioare, pe cand cabina se alatura trendului actual si adopta instrumente de bord digitale, plus un display tactil in varful consolei centrale.

Indeajuns insa cu oferta estetica a celei mai noi generatii a modelului Hyundai Santa Fe, ziua de astazi aducandu-ne inclusiv primele informatii de oridin tehnic - care anunta trei motorizari turbo cu patru cilindri in linie, oferite in standard alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte.

Mai precis, clientii automobilului sud-coreean vor avea de ales intre un benzinar de doi litri, care dezvolta undeva in jurul a 235 CP, si doua unitati diesel, dintre care unul cu capacitatea cilindrica de doi litri si puterea maxima 186 CP, iar celalalt de 2.2 litri, cu aproximativ 202 CP sub capota.

La nivel tehnologic, pe lannga blocurile optice dotate cu LED-uri, instrumentele de bord digitale ori display-ul tactil destinat sistemului de infotainment, cumparatorii vor mai putea opta si pentru afisaj pe parbriz, incarcare wireless pentru telefonul mobil sau instalatie audio Infinity.

Din punctul de vedere al dimensiunilor, cea mai noua generatie a modelului Hyundai Santa Fe a castigat la aproape toate capitolele: lungimea a crescut cu 70 mm (pana la 4.77 metri), latimea a primit 10 mm in plus (pentru un total de 1.89 metri), iar ampatamentul masoara acum 2,765 mm (+65 mm).

Hyundai Santa Fe - Versiunea asiatica

Hyundai Santa Fe - Versiunea asiatica

Hyundai Santa Fe - Versiunea asiatica

Hyundai Santa Fe - Versiunea asiatica

Hyundai Santa Fe - Versiunea asiatica

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (115) Poze Hyundai Santa Fe - Versiunea asiatica
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2018