Nu ne mai saturam de el. Avem noi imagini reale cu Volkswagen Arteon. GALERIE FOTO

  • Noul Volkswagen Arteon a fost lansat in primavara acestui an
  • Automobilul german inlocuieste vechiul model (Passat) CC
  • Clientii vor avea la dispozitie motoare cu pana la 280 CP
Distribuie pe Facebook

Lansat in primavara acestui an, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva intre 9 si 19 martie, urmasul modelului CC propune un design extrem de atragator.

Este construit pe aceeasi platforma precum ultima generatie a modelului Volkswagen Passat, insa arata mult mai bine decat automobilul de clasa medie al germanilor.

Discutam, bineinteles, despre noul Arteon, un produs care are misiunea de a inlocui primul coupe cu patru usi din istoria companiei cu sediul in Wolfsburg, in speta vechiul CC.

Prezentat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva in perioada 9 - 19 martie, respectivul model al germanilor se vinde si in Romania, de la 36.296 euro.

Volkswagen Arteon - Poze reale

Volkswagen Arteon - Poze reale

Asa cum precizam si anterior, versiunea de baza este pusa in miscare de o unitate 2.0 TDI de 150 cai putere, cuplata la o cutie DCT cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Clientii au insa la dispozitie si un 2.0 TDI de 240 CP sau un 2.0 TSI cu 280 cai putere sub capota, viitorul apropiat urmand a aduce si alte motorizari sub capota noului Volkswagen Arteon.

In ceea ce priveste echiparea standard, produsul nemtilor propune blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 18 inch, dar si tapiterie realizata din piele, plus alcantara.

Franarea autonoma de urgenta, pilotul automat adaptiv, climatizarea automata cu reglare pe trei zone sau ecranul tactil de 20.3 centimetri sunt si ele oferite fara niciun cost suplimentar.

Volkswagen Arteon - Poze reale

Volkswagen Arteon - Poze reale

Lasam insa in urma aceasta fata nevazuta a noului Volkswagen Arteon si revenim asupra design-ului exterior, care impresioneaza in special prin aspectul partii frontale.

Mai exact, respectivul model al germanilor prezinta o grila supradimensionata a radiatorului, care continua spre extremitatile laterale prin luminile LED caracteristice blocurilor optice.

Prizele de aer bine conturate si capota bombata a motorului completeaza tema agresiva a fetei, in timp ce spatele se evidenta prin portbagajul scurtat si linia tipica unui automobil fastback.

In functie de optiunie bifate, interiorul noului Volkswagen Arteon atrage privirile curiosilor prin instrumentele de bord digitale si ecranul de 9.2 inch integral in consola centrala.

Volkswagen Arteon - Poze reale

Volkswagen Arteon - Poze reale

Volkswagen Arteon - Poze reale

Volkswagen Arteon - Poze reale

Volkswagen Arteon - Poze reale

Volkswagen Arteon - Poze realeVolkswagen Arteon - Poze reale

Volkswagen Arteon - Poze reale

Sursa Foto: Autoblog

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Volkswagen Arteon - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2017