Nu o fi el cel mai aspectuos, dar este cel mai ieftin. Uite cat costa in Germania noul BMW Seria 6 GT

Nu o fi el cel mai aspectuos, dar este cel mai ieftin. Uite cat costa in Germania noul BMW Seria 6 GT
  • Noul BMW Seria 6 Gran Turismo porneste in Germania de la 62.300 euro
  • Versiunea de baza ofera un motor turbo de doi litri si 258 cai putere
  • Cel mai performant model accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5.3 secunde
Distribuie pe Facebook

De astazi, noul Seria 6 Gran Turismo are si un pret de pornire. Cat costa in Germania controversatul model al marcii BMW, ei bine... ramane sa aflam din randurile urmatoare.

Chiar daca au trecut mai putin de doua saptamani de la prezentarea sa oficiala, noul BMW Seria 6 Gran Turismo se poate 'mandri' deja cu un pret de vanzare. Astfel, controversatul automobil in cinci portiere porneste in Germania de la suma de 62.300 euro.

Versiunea de baza 630i GT este pusa in miscare de o motorizare turbo in numai patru cilindri, de doi litri si 258 cai putere. O transmisie automata cu opt rapoarte este oferita inca din echiparea standard si lucreaza alaturi de un sistem de tractiune spate.

Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza, drept urmare, in doar 6.3 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata electronic la 250 kilometri pe ora. In ceea ce priveste consumul mediu de carburant, acesta se invarte in jurul valorii de 6.2 - 6.6 litri la 100 km.

BMW Seria 6 Gran Turismo

BMW Seria 6 Gran Turismo

Urmatoarea pe lista, varianta 630d Gran Turismo pleaca de la 66.900 euro. Si in cazul de fata fisa tehnica cuprinde o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune spate, insa clientii pot opta in mod optional pentru tehnologia xDrive.

In functie de configuratia finala, unitatea cu sase cilindri in linie - de trei litri si 265 cai putere, prezenta in cazul de fata asigura sosirea primilor 100 km/h fie in 6.1, fie in 6.0 secunde. Viteza maxima este limitata la 250 kilometri pe ora in ambele cazuri.

Lista cu optiuni de propulsie a controversatului automobil in cinci portiere se incheie cu modelul 640i GT. Pus in miscare de un motor de trei litri si 340 CP, acesta sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 5.4 sau 5.3 secunde, diferenta fiind data de prezenta sau absenta sistemului 4x4.

Dupa cum precizam si anterior, noul BMW Seria 6 Gran Turismo este cel mai ieftin Seria 6 pe care banii il pot cumpara. Este mai ieftin cu exact 16.900 euro decat versiunea Coupe, in timp ce variantele Cabrio (90.600 euro) si Gran Coupe costa si mai mult (83.600 euro).\

BMW Seria 6 Gran Turismo

BMW Seria 6 Gran Turismo

BMW Seria 6 Gran Turismo

BMW Seria 6 Gran Turismo

BMW Seria 6 Gran Turismo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (97) Poze BMW Seria 6 Gran Turismo
mai multe